background
Treme seizoen 4

Treme seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

5 afleveringen | Drama, | 2013 | 59 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Eerste aflevering van het laatste seizoen. New Orleans viert de verkiezing van Barack Obama tot president. Desautel opent haar eigen restaurant in Bywater. LaDonna begint met de heropbouw van Gigi's bar. Batiste, leider van de schoolband, raakt betrokken bij het leven van zijn studenten.
Lambreaux verneemt dat zijn kanker zich verspreid heeft. Delmond speelt samen met Terence Blanchard in New York. Annie wint de prijs voor beste song van het jaar met "This City". Een van de studenten van Batiste wordt het slachtoffer van zinloos geweld.
McAlary en Desautel brengen Oudejaarsavond samen door. Batiste sleept een filmopdracht in de wacht. LaDonna probeert Lambreaux' leed te verzachten. Colson biedt zich aan als getuige en de NOPD slaat keihard terug.
McAlary viert zijn veertigste verjaardag. Bernette heeft een meevaller in haar zaak. Annie dumpt haar band. Lambreaux staat erop dat Delmond na zijn dood zijn rol als Big Chief overneemt. Everett keert naar New Orleans terug.
Allerlaatste aflevering van de reeks. Colson krijgt een overplaatsing aangeboden. Lambreaux keert naar huis terug onder toezicht van zijn bewaarders. Batiste neemt zijn zonen mee naar een optreden van Dr. John. Hildago keert naar Texas terug. McAlary brengt een bezoekje aan zijn put in het wegdek, die nu versierd blijkt te zijn.
Treme seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.