background
Grey's Anatomy seizoen 8

Grey's Anatomy seizoen 8

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Drama, | 2011 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 30-06-2018

Grey's Anatomy begint het achtste seizoen met een tweedelige special. In het eerste deel zien we de co-assistenten op hun eerste dag van een jaar dat hun carrière kan maken of breken; Meredith moet de gevolgen van het vervalsen van Dereks klinische studie onder ogen zien en wordt ontslagen in het ziekenhuis; April probeert zich waar te maken als hoofd van de co-assistenten na een gigantisch verdwijngat midden in Seattle; Cristina en Owen hebben nog steeds onenigheid over hun totaal verschillende gevoelens voor hun ongeboren kind. In het tweede deel gaat er door het nieuws over de onstabiele relatie tussen Meredith en Derek een alarmbelletje rinkelen bij Zola's adoptietherapeut; Alex beseft al snel dat hij uit de groep ligt nadat hij Meredith heeft verklikt; en Cristina neemt een moeilijke beslissing over haar onverwachte zwangerschap. Verder laat het hoofd, Webber, Henry een noodoperatie ondergaan, tot verontrusting van Teddy.
Grey's Anatomy begint het achtste seizoen met een tweedelige special. In het eerste deel zien we de co-assistenten op hun eerste dag van een jaar dat hun carrière kan maken of breken; Meredith moet de gevolgen van het vervalsen van Dereks klinische studie onder ogen zien en wordt ontslagen in het ziekenhuis; April probeert zich waar te maken als hoofd van de co-assistenten na een gigantisch verdwijngat midden in Seattle; Cristina en Owen hebben nog steeds onenigheid over hun totaal verschillende gevoelens voor hun ongeboren kind. In het tweede deel gaat er door het nieuws over de onstabiele relatie tussen Meredith en Derek een alarmbelletje rinkelen bij Zola's adoptietherapeut; Alex beseft al snel dat hij uit de groep ligt nadat hij Meredith heeft verklikt; en Cristina neemt een moeilijke beslissing over haar onverwachte zwangerschap. Verder laat het hoofd, Webber, Henry een noodoperatie ondergaan, tot verontrusting van Teddy.
Het hoofd neemt een beslissing die haar carrière kan veranderen en die heel Seattle Grace choqueert; Cristina en Owen proberen hun normale leven weer op te pakken; April blijft worstelen met haar nieuwe rol; en de vijfdejaars co-assistenten krijgen hun eerste opdracht voor een solo-operatie, en ontdekken dat zelfs routine-ingrepen niet altijd even makkelijk zijn.
De artsen in Seattle Grace moeten zich vermannen als de verdrukking die ontstaat op een drukke stripboekendag zorgt voor een stroom van kleurrijke personages op de eerstehulp, waardoor de grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen; Mark laat zijn zachtere kant zien met baby Sofia als Arizona en Callie de stad uit gaan, maar op het werk blijft hij Jackson het leven zuur maken; Ben komt terug op de eerstehulp en ontdekt dat verpleger Eli Bailey heeft ingepalmd; en de mannelijke artsen sympathiseren met elkaar aangaande hun frustraties over vrouwen in een speciale mannenaflevering.
De co-assistenten proberen uit alle macht indruk te maken op topchirurg Catherine Avery, Jacksons moeder, als ze in Seattle Grace een baanbrekende transplantatie komt verrichten; Arizona en Alex staan machteloos met een vertrouwenskwestie als een bekende patiënt de eerstehulp binnenkomt; een verliefde Teddy geeft een etentje voor de stellen, en Bailey neemt een beslissing over haar liefdesleven.
Nadat ze is verstoten door de meeste chirurgen zet Meredith Lexie in om Dereks interesse te wekken voor de zeldzame hersentumor van haar patiënt, en helpt ze in het geheim April met Baileys klinische studie; Callies verlangen dat Arizona en Mark vriendschap sluiten wordt bewaarheid, wat voor haar eerder irritant dan nuttig blijkt te zijn; Alex en Teddy onderzoeken beiden verschillende opreatiemethoden voor een zeer oppervlakkige patiënt; en Callie en Cristina worstelen met een erg zware ruggengraatoperatie.
Owen legt de nadruk op teamwork en trekt zijn leidersrol door op het honkbalveld als hij de artsen inschrijft voor een honkbalcompetitie tegen hun grootste tegenstander, Seattle Presbyterian; Lexie probeert haar jaloersheid en woede te verbergen als ze Mark met een nieuwe vriendin ziet, maar uiteindelijk wordt ze toch overmand door haar gevoelens; Alex vecht ervoor om Zola in Seattle Grace te houden na het voorstel haar naar een ander ziekenhuis te verplaatsen vanwege belangenverstrengeling van Meredith en Derek; Richard spreekt Meredith en Bailey aan op hun vete.
De artsen worden nostalgisch als George O'Malleys moeder, Louise, naar Seattle Grace komt voor medische hulp na een verprutste operatie in een naburig ziekenhuis; de co-assistenten worden geïnspireerd door een medisch wonder als een donorhart buiten het lichaam blijft kloppen; Arizona wordt opgewonden van een nieuwe kinderarts, terwijl Alex zich bedreigd voelt; Jackson laat toe dat zijn vermoedens over Mark en Lexie zijn werk beïnvloeden; en Henry en Teddy hebben hun eerste ruzie als getrouwd stel als hij aangeeft medicijnen te willen studeren.
Teddy legt het leven van haar man in handen van haar collega's als Henry geopereerd moet worden en zij wordt weggeroepen voor een ander geval; Meredith en Derek krijgen het langverwachte nieuws over Zola; Callie en Jackson komen onder vuur te liggen als hun patiënt na de operatie complicaties krijgt; en Meredith en Alex raken betrokken bij een levensbedreigende situatie als ze naar een naburig ziekenhuis gaan om een zieke pasgeboren baby te verzorgen.
Een ernstig auto-ongeluk waarbij een heel gezin betrokken is, zorgt voor een alle hens aan dek-situatie in de eerstehulp als de oudste dochter de zwaarste beslissing van haar leven moet nemen; Teddy, die nog niet weet dat Henry dood is, vraagt Cristina haar te helpen met een patiënt in de operatiekamer; Lexie moet samenwerken met Marks nieuwe vriendin, Julia, aan een oogoperatie.
De artsen vormen twee teams om een riskante operatie te verrichten op een Siamese tweeling; Bailey zet Meredith in als buffer tussen haar en Ben als hij haar onder druk zet om hun relatie naar een serieuzer niveau te tillen; Richard leert Alex een moeilijke les in de operatiekamer; Teddy ondervraagt Cristina over wat er precies is gebeurd met Henry tijdens zijn operatie.
Richard verricht zijn tienduizendste operatie op een stel bekvechtende zussen die naar het ziekenhuis komen voor een levertransplantatie; Derek en Lexie nemen een geval van neuroblastoom aan dat eerder als inoperabel werd aangeduid; Teddy en Cristina gaan over de schreef als ze tegen Owens orders in een geval proberen af te pikken van Alex en dr McQueen; Ellis Grey's schaduw doemt op als Meredith een specialisme zoekt; Adele wordt naar het ziekenhuis gebracht nadat ze dolend op straat wordt gevonden.
Als Meredith Zola naar bed brengt en in slaap valt, begint ze zich af te vragen hoe haar leven eruit had gezien als haar moeder nooit alzheimer had gekregen en zij liefhebbende ouders had gehad die haar gesteund hadden. De weerkaatsingen van een gelukkige Meredith Grey veranderen de wereld in Seattle Grace zoals we die kennen. Wat als ze Derek nooit had ontmoet in die bar en hij nooit was gescheiden van Addison? Wat als Callie en Owen een stel waren geworden lang voordat ze Arizona had ontmoet? En wat als Bailey altijd de volgzame co-assistent was gebleven die ze ooit was?
In het kader van Valentijnsdag proberen Meredith en Derek een avond samen door te brengen als Lexie aanbiedt om op Zola te passen; Callie geeft Mark opdracht te babysitten zodat zij Arizona kan verrassen met een romantische avond, en Ben bewijst Bailey dat hij haar beter kent dan ze denkt; de eerstehulp stroomt vol met romantische zielen, waaronder een meisje van tien dat allergisch reageert op de chocola die ze van haar valentijn heeft gekregen en een man die wordt aangereden als hij zijn gefrustreerde vriendin achternazit.
Amelia komt naar Seattle Grace om Derek om hulp te vragen bij een geval van gliosarcoom; Cristina en Owen hebben verhitte discussies tijdens relatietherapie; Alex beseft dat hij zijn sociale vaardigheden moet verbeteren om een goede arts te worden.
Terwijl Adele's toestand verslechtert, overweegt Richard een verandering in hun thuissituatie; een explosie in een plaatselijk koffietentje zorgt voor een drukke dag voor de artsen op de eerstehulp; Callie neemt Meredith onder haar vleugels door haar te helpen studeren voor haar examens; Lexie voegt zich bij Arizona en Alex in pediatrie, en ze blijven de te vroeg geboren zoon van co-assistent Morgan verzorgen; als Jackson uitvalt naar een patiënt, moedigt Mark hem aan een manier te vinden om stoom af te blazen; Cristina wordt overmand door haar wantrouwen.
Derek moedigt een twijfelende Meredith aan om weer met hem samen te werken op Neurologie; Jacksons moeder, Catherine Avery, keert terug naar Seattle Grace met een uroloog en vat belangstelling op voor Richard; Cristina wordt steeds achterdochtiger over alles wat Owen doet; Alex probeert te ontkennen dat Morgan voor hem valt.
Een leeuw ontsnapt in Seattle en brengt het leven en de relatie van een stel in gevaar; Lexie hoort Mark praten over intrekken bij Julia; Teddy begint stappen te zetten om Henry's dood te verwerken; Callie ondervraagt Arizona over haar vorige minnaars; Alex wil Morgan niet meer helpen met haar prematuurtje als ze te afhankelijke van hem wordt; Meredith probeert Cristina te steunen als de spanning tussen haar en Owen tot het kookpunt stijgt.
Een aangeslagen Cristina zet Owen onder druk om de intieme details van zijn verhouding te vertellen; Mark neemt zijn nieuwe autoriteit heel serieus als hij het hoofd een dag vervangt en krijgt een aanvaring met Richard over de levertransplantatie van een patiënt; Callie denkt dat Meredith klaar is voor haar examens, terwijl de rest van de co-assistenten nog steeds zitten te stressen over het examen; Callie, Arizona en Bailey plannen een vrouwenavondje voor Teddy.
De artsen werken aan een onbekende vrouw, die het onderwerp blijkt te zijn van een geval dat landelijk bekendheid verwierf; Cristina blijkt het meest in trek te zijn als de co-assistenten beginnen aan hun gesprekken voor werk na hun co-assistentschap bij verschillende ziekenhuizen; Richard krijgt een verontrustend inzicht als hij Adele bezoekt in Rose Ridge.
Grey's Anatomy seizoen 8

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.