background
Grey's Anatomy seizoen 7

Grey's Anatomy seizoen 7

Inbegrepen bij Movies & Series

22 afleveringen | Drama, | 2010 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 30-06-2018

In de seizoenspremière krijgen de artsen te maken met fysiek en emotioneel trauma na de dodelijke schietpartij van een op wraak beluste schutter. Wanneer dr Perkins, een traumabegeleider, arriveert om te helpen met het herstel en om te beoordelen of de artsen weer aan het werk kunnen, neemt Derek de spontane beslissing om te stoppen als hoofd en terug te keren als chirurg. Cristina begraaft zich in het plannen van de bruiloft.
Nadat ze wekenlang verborgen heeft gehouden dat ze zwanger was en een miskraam heeft gehad, vertelt Meredith eindelijk alles aan Derek. Ze mag terugkeren als chirurg na de dodelijke schietpartij in het ziekenhuis. Cristina krijgt last van posttraumatische stress tijdens een operatie, en Bailey weigert Alex te laten opereren totdat hij de kogel in z'n borst laat weghalen.
Wanneer Derek een onverwacht en onwelkom bezoekje krijgt van zijn zus Amelia, met wie hij geen contact meer heeft, komen er problemen tussen broer en zus aan de oppervlakte. Het hoofd helpt Alex wanneer hij merkt dat hij niet meer in liften durft na z'n schotwond. Meredith en Derek blijven proberen om Cristina rustig te laten wennen aan haar terugkeer als chirurg na haar posttraumatische stress.
Het gaat op alle fronten niet goed wanneer een bezoekje aan de verloskundige slecht nieuws oplevert voor Meredith en Derek. Lexie gaat door het lint wanneer ze merkt dat Meredith en April een hechtere band krijgen. Een auto-ongeluk zorgt voor meerdere gewonden en Jackson probeert met behulp van z'n lichaam verder te komen in de OK. Ondertussen twijfelt Cristina aan zichzelf, zowel in het ziekenhuis als tijdens de zoektocht naar een huis met Owen.
Als onderdeel van hun training geeft het hoofd de artsen in opleiding van Seattle Grace, inclusief Meredith, Cristina, April en Jackson, de leiding. Callie, Owen en de andere chirurgen strijden om een beurs van een miljoen dollar.
Een documentaireteam bezoekt het ziekenhuis zes maanden na de schietpartij om vast te leggen hoe de artsen en patiënten zijn hersteld. De camera's volgen Derek, Owen, Mark en Callie terwijl ze heel ambitieus een zeldzame armtransplantatie proberen uit te voeren. Meredith helpt Cristina een goede indruk te maken voor de camera, en Bailey's patiënte Mary keert terug voor haar operatie. Het is de eerste keer dat iedereen elkaar ziet sinds die noodlottige dag.
De chirurgen in opleiding moeten hun grenzen opzoeken wanneer Owen ze flink op de proef stelt om een diploma te bemachtigen. Cristina wordt ook op de proef gesteld wanneer ze een heel zieke longtransplantatiepatiënt in de gaten moet houden.
De beveiliging wordt maximaal opgeschroefd wanneer een team artsen, onder leiding van het hoofd, probeert het leven te redden van een bekende politicus uit het Midden-Oosten. Cristina besluit eindelijk haar nieuwe huis in te richten en een housewarming te geven. Alex is een weekend weg geweest en is te laat voor z'n eerste dag met de nieuwe kinderarts, dr Phil Stark.
Derek krijgt de beurs die hij nodig heeft voor z'n klinische studie en alle chirurgen in opleiding gaan dit met hem vieren in Joe's Bar. Ze worden verrast door de aanwezigheid van iemand die ze al kennen. Meredith en Alex worden aan hun lot overgelaten tijdens de nachtdienst met een 9-jarige patiënt die last heeft van complicaties na z'n operatie en een heel opdringerige moeder.
Ook al vindt Meredith het geen goed plan, een bezorgde Derek neemt Cristina mee uit vissen om even weg te zijn van alles. Teddy voelt zich stuurloos zonder Cristina en richt al haar inspanningen en medeleven op een stervende patiënt die niet de juiste verzekering heeft voor z'n behandeling.
Het nieuws dat er gewonden binnenkomen na een schietpartij op een school treft de artsen diep wanneer ze in actie moeten komen, ook al zijn hun eigen wonden nog steeds vers. Arizona wordt bij haar terugkeer niet erg warm verwelkomd.
Arizona vraagt Mark om advies wanneer ze het goed probeert te maken met Callie, die zelf ook nieuws heeft. Teddy moet een beslissing nemen voor Henry tijdens z'n operatie. De chirurgen in opleiding krijgen een nieuwe lading coassistenten en het hoofd kondigt aan dat hij op zoek gaat naar een nieuwe hoofdarts.
Derek doet nieuwe ontdekkingen tijdens z'n alzheimer-studie en Meredith voelt zich buitengesloten. Bailey probeert het ziekenhuis te moderniseren door te twitteren vanuit de OK, maar dat zit het hoofd niet lekker. Callie, Mark en Arizona moeten leren om de zwangerschap samen te beleven, terwijl Callie haar nieuwe verloskundige helemaal gek maakt.
De vader van Meredith en Lexie, Thatcher, keert terug naar Seattle Grace met maagpijn en een nieuwe, getattoëerde vriendin van in de twintig, Danielle. Alex krijgt ruzie met de nieuwe gynaecologe, Lucy Fields, over een patiënt. Mark geeft Jackson een leerplek in ruil voor informatie over Lexie.
Meredith, die graag wil bewijzen dat ze hoofdarts kan worden, ontdekt dat er van alles kan gebeuren in een uur tijd als ze aanbiedt de eerstehulp een avond te runnen; Bailey glipt weg met Eli en haalt kattenkwaad uit; iedereen is verrast als de vrouw van het hoofd, Adele, als patiënt naar de eerstehulp komt.
Meredith moet kiezen tussen een vruchtbaarheidsbehandeling en haar zicht wanneer ze problemen krijgt met haar ogen. Mark maakt Callie en Arizona duidelijk dat hij z'n rol als toekomstige vader heel serieus neemt. April ontdekt dat er meer achter dr Stark zit dan op het eerste gezicht lijkt.
Richard wil heel graag dat Derek en Meredith Adele toelaten in hun alzheimerstudie, maar wil Adele dat zelf wel? Mark en Arizona zijn het niet eens over welke baby shower Callie zou willen. Teddy schrikt wanneer Henry weer een probleem met z'n gezondheid krijgt, waardoor ze zich allebei een beetje moeten blootgeven. De strijd tussen de artsen voor de positie van hoofdarts wordt feller wanneer Richard het groene licht krijgt voor z'n diabetesstudie.
Het is een primeur voor de serie: de muziek die het hart van de serie vormt, komt tot leven in Grey's Anatomy. Een rampzalige gebeurtenis treft de artsen van Seattle Grace enorm. Callie, wiens leven met Arizona op het punt staat te veranderen, ziet haar ziekenhuis en vrienden zoals ze ze nog nooit heeft gezien. 'Chasing Cars' (Snow Patrol), 'How to Save a Life' (The Fray) en 'The Story' (Brandi Carlile) zijn enkele van de nummers die worden gezongen door de cast.
Iedereen werkt samen om Callie en baby Sofia zo snel mogelijk te laten herstellen, zodat moeder en kind elkaar eindelijk kunnen ontmoeten. De plotselinge dood van een patiënt die meedeed aan de studie, zorgt ervoor dat Derek veel voorzichtiger te werk gaat, terwijl Meredith juist een riskante zet doet. Alex doet iets leuks voor een rijke en norse oude vrouw die sterft aan kanker, en bedenkt een grootse actie die hem zeker tot hoofdarts zal maken. Teddy is blij met de terugkeer van een bekend gezicht.
Terwijl de bruiloft van Callie en Arizona nadert, realiseert het stel zich dat de dag waar ze zo'n zin in hebben, niet uit zal pakken zoals ze hadden gehoopt. Alex blijft de andere artsen jaloers maken omdat hij de topkandidaat lijkt te zijn voor de functie van hoofdarts. Meredith en Derek nemen een beslissing die hun leven voor altijd zal veranderen. Dr Perkins doet Teddy een verleidelijk voorstel.
Grey's Anatomy seizoen 7

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.