background
Grey's Anatomy seizoen 6

Grey's Anatomy seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Drama, | 2009 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 30-06-2018

Het ziekenhuispersoneel moet zich zien te redden na het overlijden van George. Ze vinden allemaal unieke manieren om de verschillende rouwfasen door te komen. De moeder van George komt terug en staat voor de zware taak te beslissen wat er met z'n organen moet gebeuren.
Er is wat tijd overheen gegaan en iedereen heeft het moeilijk nadat er een collega is overleden en grijpt elke afleiding aan die zich voordoet; Meredith en Derek lijken hun huwelijk te voltrekken waar ze maar kunnen, terwijl Cristina en Owen van dr Wyatt niet aan seks mogen doen. 
Enkele weken na haar bijna-doodervaring gaat de herstellende Izzie weer aan het werk; nerveus over eventuele ontslagen in het ziekenhuis na een aankondiging van het hoofd, gaan de chirurgen in opleiding de strijd met elkaar aan om de bezuinigingen te overleven, waaronder Cristina, die probeert samen te werken met Arizona op de afdeling Pediatrie; het ingewikkelde ziektebeeld van een patiënt van Bailey en Alex wordt nog bemoeilijkt door haar schizofrene zoon. 
Als de vader van Meredith en Lexie, Thatcher, terugkomt in het ziekenhuis met een falende lever, is het aan Meredith om z'n leven te redden; Izzie leeft mee met een patiënt die meerdere tumoren heeft; Mark ergert zich aan de competiedrang van Cristina en luist haar erin om te assisteren bij een ongewone operatie. 
De chirurgen in opleiding in Seattle Grace en Mercy West wedijveren om operaties en om hun carrière als de fusie van start gaat; Arizona steunt een woedende Callie als haar vader, Mr Torres, een geestelijke in de arm neemt om haar over te halen met mannen te gaan daten; Izzie bereikt het zwaartepunt van haar nieuwe chirurgische competitie. 
Als een patiënt met brandwonden onverwacht overlijdt midden in een chaotische eerstehulp-afdeling, ondervragen het hoofd en lid van de raad van bestuur Jennings de chirurgen in opleiding om de schuldige te vinden, en alle chirurgen in opleidingen in Mercy West en Seattle Grace verdedigen hun daden in een poging hun baan te redden. 
Als Isaac, de labtechnicus, een inoperable tumor blijkt te hebben die om z'n ruggengraat heen zit, vraagt hij dr Derek Shepherd om het onmogelijke te doen; Derek stelt de autoriteit van het hoofd op de proef als Richard bezwaar maakt tegen de riskante operatie.
De ouders van het 10-jarige patiëntje van Arizona bieden het ziekenhuis een gulle donatie aan. Als z'n toestand verslechtert, zit Arizona echter met een geval van belangenverstrengeling; Cristina test haar grenzen uit met Owen in het ziekenhuis; om het nog erger te maken, zit Alex ook nog met al Izzie's ziekenhuisrekeningen.
Als Owen een medeveteraan uit de Irakoorlog, dr Teddy Altman, recruteert als de nieuwe cardiothoraxchirurg, heeft Cristina haar vraagtekens bij de vaardigheden van Teddy op de eerstehulp en bij de aard van hun vroegere relatie; Izzie komt terug naar Seattle Grace om haar mentor van de middelbare school te laten behandelen voor dementie; de stress van al Richards verantwoordelijkheden na de fusie begint z'n tol te eisen.
Als Thanksgiving, Kerstmis en Oud en Nieuw voorbij zijn, krijgt Miranda bezoek van haar vader, William, die haar levenskeuzes afkeurt; Mark en Lexie moeten zien om te gaan met de schokkende komst van een vrouw uit z'n verleden; Thatcher Grey zet vraagtekens bij het gedrag van het hoofd en Meredith komt hem te hulp.
Mark laat Addison naar Seattle vliegen om te helpen bij een ingewikkelde operatie op z'n zwangere dochter, Sloan; Owen zet vraagtekens bij Teddy's motieven als ze Cristina de leiding geeft over een gecompliceerde operatie; Dereks achterdocht wordt gewekt als het hoofd Meredith vraagt te assisteren bij een operatie die veel publiciteit krijgt.
Nadat hij achter Richards alcoholprobleem is gekomen, confronteert Derek hem ermee voor z'n eigen bestwil en dat van het ziekenhuis. Izzie keert terug en hoopt het goed te maken met Alex. De spanningen lopen hoog op bij Teddy, Cristina en Owen na Cristina's schokkende bekentenis.
Als Derek begint aan z'n rol als interim-hoofd, krijgt hij te maken met een potentiële rechtszaak als de patiënt van Bailey en Meredith midden in de operatie bijkomt uit z'n narcose; Teddy weigert nog met Cristina te werken; Arizona stelt Alex op de proef in Pediatrie; Mark weigert om met de diepbedroefde Lexie te praten.
Het is Valentijnsdag en de artsen moeten tientallen gewonden behandelen nadat het dak van een populair romantisch restaurant is ingestort; Derek probeert het te redden met z'n drukke schema als hoofd Chirurgie; Meredith worstelt met haar nieuwe taken als vrouw van het hoofd; Mark en Callie proberen samen Sloan over te halen om het juiste te doen voor haar baby.
In z'n nieuwe rol als hoofd herstelt Derek de traditie van lezingen in het ziekenhuis in ere, en Richard, Bailey en Callie presenteren cruciale chirurgische gevallen uit hun verleden - Bailey haalt herinneringen op aan haar eerste dag als verlegen chirurg in opleiding, Callie blikt terug op een geval van polio, en Richard vertelt over een geval waarbij Ellis en hij samen aan een patiënt werkten die gediagnosticeerd werd met GRID, een virus dat later aids werd genoemd.
De spanning loopt op tussen Derek en Richard als een beroemde chirurg die een band heeft met een van de artsen met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht en vraagt om onorthodoxe ingreep; Callie en Arizona proberen Teddy en Sloan te helpen zich over teleurstellingen uit het verleden heen te zetten.
Een patiënt die een zeer gecompliceerde operatie nodig heeft, komt naar Seattle Grace, en het zijn Richard en Owen die wedijveren om deze kans. Maar de beslissing ligt bij Derek, die vindt dat Owen de operatie moet doen, wat Richard verbitterd maakt; Bailey worstelt met haar persoonlijke problemen als ze zich nerveus voorbereidt op een nieuwe date met Ben.
Als Teddy's patiënt haar behandeling wil stopzetten en haar leven wil beëindigen, vraagt ze Hunt om hulp. De situatie brengt bij Hunt herinneringen naar boven aan z'n leven in oorlogstijd en z'n voorbije relatie met Teddy; Callie en Arizona verschillen van mening over hoe hun toekomst eruitziet, en Richard probeert zich aan te passen aan z'n rol als chirurg.
Als de jongere broer van Alex, Aaron, naar Seattle Grace-Mercy West komt met een hernia, is het aan Alex om goedkeuring aan Bailey te vragen om hem pro Deo te mogen opereren. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als Aaron onthult dat z'n familie niets van Alex heeft gehoord sinds hij naar Seattle is gegaan, en delen van het verleden van Alex die lang geheim zijn geweest worden nu onthuld aan z'n vrienden en collega's. 
Sloan gaat terug naar Marks appartement en dan beginnen de weeën, en Teddy, Mark en de nog steeds ruzie makende Callie en Arizona helpen haar door de bevalling heen en Mark door de op handen zijnde adoptie van z'n kleinzoon; Teddy ziet Dereks uitnodiging van de vermaarde cardiothoraxchirurg Tom Evans als een bedreiging voor haar werk in het ziekenhuis; het team werkt aan een krabvisser die is gestoken met een enorme haaienhaak.
Grey's Anatomy seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.