background
Grey's Anatomy seizoen 4

Grey's Anatomy seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

17 afleveringen | Drama, | 2007 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 30-06-2018

Na haar huwelijksreis met Meredith gaat Cristina op zoek naar Burke, maar hij is nergens te bekennen. Meredith, Cristina, Izzie en Alex brengen hun eerste dag als basisartsen met hun eigen groepjes co-assistenten door. De co-assistenten zijn, onder andere, George, die z’n examens niet heeft gehaald, en Lexie Grey, de halfzus van Meredith die ze nog nooit heeft ontmoet. Nu Dereks relatie met Meredith een emotionele impasse heeft bereikt, zoekt hij vriendschap bij collega’s. Bailey worstelt met haar plek in het ziekenhuis nu haar voormalige co-assistenten voor de nieuwe chef, Callie, werken. Richard pakt z’n functie als hoofd chirurgie weer op.
Meredith, Cristina, Izzie en Alex brengen hun eerste dag als basisartsen met hun eigen groepjes co-assistenten door. De co-assistenten zijn, onder andere, George, die z’n examens niet heeft gehaald, en Lexie Grey, de halfzus van Meredith die ze nog nooit heeft ontmoet. Nu Dereks relatie met Meredith een emotionele impasse heeft bereikt, zoekt hij vriendschap bij collega’s. Bailey worstelt met haar plek in het ziekenhuis nu haar voormalige co-assistenten voor de nieuwe chef, Callie, werken. Richard pakt z’n functie als hoofd chirurgie weer op.
George verbluft de nieuwe co-assistenten met z’n vaardigheden, terwijl Lexie z’n status als ‘recidivist’ geheim houdt. Meredith helpt Lexie halfhartig met haar eerste patiënt. Sloan en Richard voeren een radicale nieuwe ingreep uit om de stem van een vrouw te redden. George vertelt Callie over z’n geflirt met Izzie.
De vrouw van de chef, Adele, brengt hun nichtje naar Seattle Grace, het ziekenhuis waar ze ooit haar schoolbal vierde. Izzie onthult haar gevoelens voor George aan een wederzijdse vriend en krijgt een onverwachte reactie. Derek laat Cristina zien hoe ze een betere leermeester kan zijn. ’s Werelds oudste levende co-assistent, Norman, stelt een verkeerde diagnose bij een patiënt van Meredith.
Halloween zit vol verrassingen voor de artsen van Seattle Grace. Alex krijgt een onverwacht en welkom bezoek van een voormalige patiënt, Ava/Rebecca. Meredith denkt dat ze wordt achtervolgd door de as van haar moeder. Een chirurg die Cristina bewondert, snauwt haar af. Callie maakt George en Izzie’s verhouding bekend bij hun collega’s.
Terwijl z'n huwelijk op de klippen loopt, heeft de chef een mannenavond met de andere chirurgen. Cristina en Izzie wedijveren om dezelfde ingrepen en de goedkeuring van de artsen die ze uitvoeren. Meredith behandelt de overlevende van een skydiving-ongeval. De artsen behandelen twee gewonden finalisten die meedoen aan een promotiewedstrijd.
George en Izzie's romantische chemie wordt op de proef gesteld. Derek wil meer dan alleen lichamelijk contact met Meredith. Tot z’n eigen verbazing wordt Mark verliefd op een mede-chirurg. Callie's rol als hoofdassistent wordt in gevaar gebracht als ze haar taken overdraagt aan Bailey.
Tieners stromen de EH binnen na een ongeluk met een schoolbus. Bailey behandelt haar oude jeugdliefde. Derek gaat op een date met een collega. Thatcher komt de EH binnen op zoek naar Meredith.
Het leven van betrokken paramedici is in gevaar na een botsing. Meredith en de chef werken ter plaatse om ze te redden. Bailey behandelt een patiënt die haar hulp weigert. Ava komt terug voor Alex en ontmoet z’n andere vriendin.
In het verbluffende slot van een tweedelige aflevering probeert Meredith het leven van een beknelde ambulancebroeder te redden, terwijl het leven van een patiënt in de handen van Lexie, haar zus, ligt. Derek moet vertrouwen op een verpleegster om een patiënt te redden. Bailey worstelt om haar privéleven met haar werk te combineren.
Bailey’s familie staat voor een medisch trauma terwijl haar huwelijk op de klippen loopt. Een verrassingsbezoek van George’s moeder is een schok voor Izzie en Callie. Een gebedsgenezer stelt Erica en Alex’ geloof in traditionele geneeskunde op de proef. Derek worstelt met de nasleep van z’n kus met Rose.
Zes weken na de breuk tussen Derek en Meredith en nadat Derek een relatie met Rose kreeg, doen Meredith en de andere basisartsen, Alex, Izzie en Cristina, mee met een chirurgische wedstrijd, waar Bailey als scheidsrechter optreedt. George en Lexie wennen aan hun nieuwe, smerige appartement. Callie wordt bevriend met Erica Hahn, de aartsvijand van haar huisgenoot, Cristina.
Addison keert terug naar Seattle Grace om te opereren en wordt verrast door de veranderingen in de levens van haar voormalige collega’s. Derek en Merediths krijgen hun eerste patiënt voor hun klinische proef. Rebecca/Ava heeft schokkend nieuws voor Alex.
De bezwaren tegen McSteamy’s afspraakjes resulteren in een ‘date-en-vertel’-beleid. Na nieuws over Burke’s laatste prestaties moet Cristina haar gevoelens voor haar ex onder ogen zien. Meredith en Derek nemen een veteraan op in hun klinische proef. Callie wendt zich in moeilijke tijden tot Sloan.
Dr. Wyatt weigert Meredith te laten stoppen met therapie. Alex ontdekt de waarheid over Rebecca's medische toestand. Van de chef moet Erica een riskante operatie uitvoeren op z'n mentor. Nadat ze nieuws over Burke heeft ontvangen, blijft Cristina dingen doen die niet bij haar passen. Ze ruimt zelfs haar rommelige appartement op.
In de twee uur durende seizoensfinale van ‘Grey’s Anatomy’ krijgen Meredith en Derek een laatste kans op een geslaagde uitkomst van hun klinische proef, terwijl de andere chirurgen samenwerken om een jongen uit een blok beton te bevrijden. Izzie helpt Alex om voor een zieke Rebecca te zorgen. Lexie achterhaalt informatie over George’s status als co-assistent.
In de twee uur durende seizoensfinale van ‘Grey’s Anatomy’ krijgen Meredith en Derek een laatste kans op een geslaagde uitkomst van hun klinische proef, terwijl de andere chirurgen samenwerken om een jongen uit een blok beton te bevrijden. Izzie helpt Alex om voor een zieke Rebecca te zorgen. Lexie achterhaalt informatie over George’s status als co-assistent.
Grey's Anatomy seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.