background
Grey's Anatomy seizoen 3

Grey's Anatomy seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

25 afleveringen | Drama, | 2006 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 30-06-2018

De artsen van Seattle Grace helpen Izzie om te gaan met het verlies van haar verloofde, Denny, en haar besluit om te stoppen met het co-assistentschap. Meredith moet een beslissing nemen over de toekomst na haar verhouding met Derek. De chef wordt geconfronteerd met z;n vrouw, Adele, nadat hij de nacht in z’n kantoor heeft doorgebracht. George krijgt relatieadvies uit onverwachte hoek.
Cristina ontmoet Burke’s ouders onder gênante omstandigheden. De co-assistenten voeren campagne voor Izzie’s terugkeer naar het co-assistentschap. Addison neemt pauze van haar ziekenhuistaken. Een patiënt haalt alles uit wat haar laatste dag kan zijn.
Cristina probeert Preston te leren leven met z’n handtrillingen. Izzie probeert voor het eerst terug te keren naar het ziekenhuis sinds ze is gestopt met het co-assistentschap. Alex behandelt een patiënt met een lange ziektegeschiedenis. George en Callie’s relatie gaat een stap verder.
Addison twijfelt aan haar vaardigheden als arts. Cristina stimuleert Burke’s herstel. Een co-assistent heeft zelf een medisch noodgeval. Izzie krijgt de verrassing van haar leven.
Bailey behandelt een jonge moeder met borstkanker. Derek leert meer over Mark en Addisons relatie. De artsen verdedigen de bekwaamheid van een co-assistent tijdens een personeelsvergadering. Meredith en Addison onderzoeken een stel dat zich in een vreemde positie heeft gemanoeuvreerd.
Cristina bereidt zich voor op de zeldzame autotransplantatie, tot grote afgunst van haar collega’s. Alex twijfelt aan z’n medisch specialisme. George en Addison werken met een zwangere vrouw met een ongebruikelijk dilemma. Derek krijgt een verrassingsbezoek van z’n zus.
De mannen van Seattle Grace gaan kamperen. Addison en Callie moeten samenwerken. Meredith assisteert Sloan bij een ingreep die nieuw voor haar is. Bailey confronteert Cristina, argwanend over haar recente handelingen in het ziekenhuis.
De O’Malleys bezoeken George in het ziekenhuis. Meredith is vastberaden positiever te zijn. Derek en Addison proberen beschaafd met elkaar om te gaan. Richard wil het goedmaken met z’n vrouw, Adele.
Na een traumatisch auto-ongeluk stroomt de EH vol. Cristina heeft last van haar geweten over haar onoprechte samenwerking met Burke. Izzie zoekt de grenzen van haar proeftijd op.
Recente gebeurtenissen zetten Burke en Cristina’s relatie onder druk. Merediths halfzus, Molly, wordt opgenomen in het ziekenhuis. Mark en Derek moeten samenwerken als twee broers medische hulp zoeken.
Na een geslaagde hartoperatie wordt George’s vader geopereerd aan z’n kanker. Thatcher Grey komt naar Seattle Grace toe om z’n nieuwe kleindochter op te zoeken. Meredith ontdekt dat Derek slaapproblemen heeft.
Na een geslaagde hartoperatie herstelt George’s vader gestaag van z’n behandeling tegen kanker. Ondertussen krijgen Mark en Addison onenigheid.
Terwijl geruchten over het vertrek van de chef de ronde doen, stelt Bailey de oprichting van een gratis kliniek voor. Een arts van Seattle Grace krijgt een bijzonder aanzoek.
De strijd om de functie van chef is in volle gang. De artsen wedijveren om de genegenheid van Richard. Een patiënt brengt de levens van de mensen om zich heen in gevaar. De medische toestand van Merediths moeder, Ellis, die Alzheimer heeft, verandert.
Een verhaallijn van drie afleveringen die de co-assistenten van Seattle Grace en fans van 'Grey's' op de proef stelt.
De verhaallijn gaat door met een deel twee dat de co-assistenten van Seattle Grace en fans van ‘Grey’s’ op de proef stelt.
De strijd van één iemand om te overleven, treft iedereen in Seattle Grace.
De strijd om een nieuwe chef wordt feller als een nieuwe kandidaat zich meldt. De spanning tussen Izzie en George escaleert. Callie moet een groot geheim onthullen. Derek behandelt een patiënt die hij goed kent. Alex blijft met Jane Doe werken.
George ontmoet z’n nieuwe schoonvader en hij is absoluut niet in staat om een goede indruk te maken. Alex helpt Jane Doe bepalen hoe de wereld haar voortaan zal zien. De raad van bestuur voert sollicitatiegesprekken met kandidaten voor de functie van leidinggevende. Izzie worstelt met een schokkende openbaring.
Izzie wordt geconfronteerd met haar verleden en vindt troost bij George. Alex raakt meer gehecht aan Jane Doe. Meredith en Derek twijfelen aan hun status. Cristina besluit voor haar relatie met Burke te vechten, ondanks haar verleden met Colin Marlow.
Grey's Anatomy seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.