background
Mistresses

Mistresses

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Drama, Romantiek | 2008 | 50 min |    | Beschikbaar t/m 30-03-2018

In deze Britse topreeks volgen we het wel en wee van vier boezemvriendinnen, de "maitresses" uit de titel. Katie is een dokter wiens getrouwde minnaar, John Grey, overlijdt. Siobhan, een advocate, is gehuwd met Hari. Het lukt hen niet om zwanger te worden en ze knoopt een affaire aan met haar collega Dominic. Jessica, een eventplanner, wordt aangezocht om een lesbische bruiloft te organiseren. Ze voelt zich aangetrokken tot Alex, een van de partners. Van de vier is enkel Trudie geen carrierevrouw. Hoewel ze weigert te geloven dat haar echtgenoot omkwam op 11 september, staat haar een riante compensatie te wachten...
Wanneer Siobhan verneemt dat Hari de onvruchtbare partner is, biecht ze aan Jessica op dat ze seks heeft gehad met Dominic. Jessica raadt haar aan om dat niet aan haar man te vertellen. Ondanks het leeftijdsverschil bloeit er iets tussen Katie en Sam, de zoon van haar overleden minnaar. Die is er nog steeds niet achter wie de maitresse van zijn vader was. Jessica beleeft een lesbisch moment met Alex, de aanstaande bruid. Trudie stemt voorzichtig in met een afspraakje met Richard, een schuchtere en op het eerste gezicht fatsoenlijke alleenstaande ouder die ze leerde kennen aan de schoolpoort.
Jessica en Alex gaan met elkaar naar bed, maar wanneer Alex haar huwelijk met Lisa toch laat doorgaan, wordt ze extreem jaloers en verleidt ze één van de gasten op de bruiloft. Het klikt eindelijk tussen Richard en Trudi en ook Katie zwicht voor de charmes van Sam. Siobhan en Hari besluiten hun huwelijk nog een kans te geven. Een positieve zwangerschapstest krijgt echter een akelig randje: is de baby van Hari of van Dominic? Intussen krijgt Trudi het aan de stok met een vrouw die beweert de minnares van haar overleden man Paul te zijn.
Trudi krijgt van Pauls ex-minnares Sally Moore het bewijs geleverd dat hij wel degelijk een Amerikaanse vriendin had. Ze eist een deel van het hulpfonds op voor haar eigen zoon. Siobhan kan het niet over haar hart krijgen om Hari te vertellen dat ze zwanger is. Maar wanneer Dominic haar laat weten dat hij geen interesse heeft om een gezin te stichten, besluit ze te laten uitschijnen alsof de baby van hem is. Jessica organiseert een triootje met de vrouw die ze op de bruiloft verleidde en haar baas Simon. Katie biecht Sam op dat zij de vrouw was met wie zijn vader een affaire had en hij verbreekt hun relatie.
Siobhan laat Dominic wegpromoveren naar een andere afdeling, zodat hij niet langer een afleiding vormt. Hoewel zij en Hari iedereen laten weten dat ze zwanger is, kampt ze toch met gemengde gevoelens. Wanneer Sam ontdekt dat Katie een einde heeft gemaakt aan het leven van zijn vader, vertelt hij alles aan zijn moeder. Ze gooit Katie buiten en dient een klacht in bij de Medische Raad. Richard en Trudi verzoenen zich. Jessica zoekt toenadering tot Alex tijdens een fotoshoot. Dominic komt erachter dat hij de vader van Siobhans baby is. Een geschokte Trudi stelt vast dat haar gevoel haar niet bedrogen heeft...
Katie moet voor de Medische Raad verschijnen en krijgt een schorsing van 12 maanden opgelegd voor de affaire met haar patiënt John. Hari en Siobhan gaan uit elkaar nadat zij weigert om een abortus te laten uitvoeren. Trudi ontmoet Paul die haar vertelt dat hij opnieuw bij haar wil zijn. Het komt tot een breuk tussen Alex en Jessica omdat Alex haar vrouw Lisa niet wil verlaten. Trudi laat Paul arresteren. Hari laat zijn starre houding uiteindelijk varen en vraagt Siobhan om terug te keren. De meiden vieren Jessica's verjaardag.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.