background
Mistresses

Mistresses

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Drama, Romantiek | 2009 | 50 min |    | Beschikbaar t/m 30-03-2018

Jamie, de broer van Nathan, verschijnt plots in het Gemeenschapscentrum. Vreemd, want Nathan wist niet eens dat hij een broer had. Over één zaak zijn ze het echter meteen roerend eens: ze komen geen van beiden overeen met hun vader, Mike. Wanneer de bende besluit om eens lekker te gaan stappen in een club, ontaardt de boel binnen de kortste keren. De vreemde, gemaskerde man lijkt intussen overal op te duiken...
Jessica vraagt zich af of ze er wel goed aan deed om zich met Mark te verloven. Siobhan reageert verrast wanneer ze ontdekt dat de nieuwe klant van haar bedrijf niemand minder is dan Tom, de man met wie ze recent de lakens deelde en die haar nu het hof lijkt te maken. Katie kan het intussen maar moeilijk verkroppen dat dokter Dan zich flirterig opstelt tegenover een andere vrouw. Een onthutste Trudi komt erachter dat Richard elke maand een fiks bedrag overschrijft naar een andere vrouw.
Trudi besluit Richard aan te spreken op zijn verdachte financiële gedrag en hij biecht haar op dat hij een vrouw een som geld verschuldigd is en dat het vijf jaar zal duren voor zijn schuld vereffend is. Trudi krijgt intussen een genereus aanbod van Lucas, wat haar zou moeten helpen om meer centen in het laatje te brengen. Jessica slaat, zoals vanouds, alle goede raad in de wind, en besluit Mark op te zoeken op zijn werk. Katie besluit zich vol overgave in haar relatie met Dan te storten, maar zijn reactie op haar openhartige avances blijkt nogal terughoudend. Siobhan en Hari volgen relatietherapie.
Katie en Jack halen herinneringen op uit het verleden en dat leidt achtereenvolgens tot een korte breuk en een verzoening met Dan. Trudi ontdekt dat Natalie, de ex van Richard, nog steeds leeft en aan vroege alzheimer lijdt. Het geld dat hij elke maand stort, moet dienen voor haar thuisverzorging. Maar haar vertrouwen is beschaamd. Siobhan dient haar ontslag in als blijkt dat haar baas haar niet van de zaak met Tom McCormack wil halen. Maar Toms vrouw blijkt bewijzen te hebben van hun affaire. Ook Hari krijgt de bewijzen in handen en stapt op. Jessica vertelt Mark dat ze hem met Carrie heeft gezien.
Katie ontdekt dat Dan een aanbieding heeft gekregen om een jaar in het Australische Sydney te gaan werken. Ze confronteert hem met haar ontdekking en hij vraagt haar om mee te gaan. Maar tijdens een afscheidsdrink met Jack komt Dan erachter wat Katie werkelijk voor Jack voelt. Siobhan komt erachter dat het Tom McCormack was wiens foto's haar huwelijk om zeep hielpen. Jessica ontdekt dat ze zwanger is. Op datzelfde ogenblik wordt duidelijk dat Mark en "exclusiviteit" niet samengaan. Nadat Richard Amy over haar moeder vertelt, besluiten ze eruit te trekken. Trudi begint een affaire met Lucas.
Nadat Dan Jack een dreun verkocht, ontdekt Megan dat Jack en Katie een kortstondige affaire hebben gehad. Hari deelt Siobhan mee dat hij zal vechten voor de voogdij over Elsa. En als ze zijn dossier laat vallen, dreigt Tom McCormick ermee haar baas te vertellen hoe de vork werkelijk in de steel zit. Carrie vertrouwt Mark toe dat Jessica zwanger is, net nu hij zware financiele klappen te verwerken krijgt. Richard probeert om Trudi's relatie met Lucas te ondermijnen. Hari neemt een pijnlijk besluit: hij kan het niet verkroppen om als deeltijds vader op te draven en vertelt Siobhan dat hij helemaal uit hun leven wil verdwijnen.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.