background
Lost seizoen 5

Lost seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series

17 afleveringen | Drama, Avontuur | 2009 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 06-11-2018

De overgebleven eilandbewoners voelen de gevolgen van het verplaatsen van het eiland. Jack en Ben proberen de Oceanic Six weer bij elkaar te krijgen en naar het eiland terug te keren, in een poging het leven te redden van hun vroegere lotgenoten.
Hurley en Sayid zijn op de vlucht voor de politie nadat ze in de problemen zijn geraakt in hun schuilplaats. Onbekende krachten vallen de overgebleven eilandbewoners aan. Kate krijgt advies om ervoor te zorgen dat 'de leugen' geheim blijft.
Desmond gaat op zoek naar een vrouw die Faraday misschien kan helpen een eind te maken aan het heen en weer slingeren van het eiland in de tijd. Locke ontdekt door wie de overlevenden worden aangevallen.
Kate komt erachter dat iemand op de hoogte is van het geheim van Aarons afkomst. Intussen lopen de levens van de overlevenden groot gevaar doordat het eiland krachtig heen en weer wordt geslingerd in de tijd.
Locke neemt het op zich om een eind te maken aan het heen en weer slingeren van het eiland in de tijd. Ben stuit op een wegblokkade als hij probeert de Oceanic Six te herenigen en terug te brengen naar het eiland.
Het lot van Locke verandert met de openbaring van Jeremy Bentham.
De Oceanic Six komen te weten hoe ze weer op het eiland kunnen komen, maar er komen problemen als ze niet allemaal zin hebben om terug te keren.
Sawyer liegt tegen enkele overgebleven eilandbewoners om hen te beschermen tegen fouten uit het verleden.
Als enkele vrienden van vroeger onverwacht verschijnen, ziet Sawyer zich gedwongen z’n leugen vol te houden om hen te beschermen.
Er begint beweging in de zaak te komen als een van de overlevenden z’n eigen koers gaat varen, waarmee hij het leven van alle eilandbewoners op het spel zet.
Kate zet alles op alles om het leven van Ben te redden als Jack weigert te helpen. Intussen begint Kate de waarheid te vertellen over de leugen om Aaron te beschermen.
Om te boeten voor zonden uit het verleden moet Ben proberen het Rookmonster op te roepen en een oordeel over zichzelf af te roepen.
Vermoedens over een mogelijke breuk nemen toe als Ben uit de kliniek verdwijnt. Miles moet tegen zijn zin samenwerken met Hurley.
In de honderdste aflevering van de serie is het uur van de waarheid aangebroken als Daniel Faraday onthult wat hij weet over het eiland.
Jack en Kate zijn het niet eens over de koers die ze moeten volgen om hun lotgenoten te redden. Locke consolideert zijn positie als leider van de ‘Anderen’.
Jacks besluit om orde op zaken te stellen op het eiland stuit op krachtig verzet bij zijn omgeving. Locke geeft Ben een moeilijke taak. Deel 1.
Jacks besluit om orde op zaken te stellen op het eiland stuit op krachtig verzet bij zijn omgeving. Locke geeft Ben een moeilijke taak. Deel 2.
Lost seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.