background
Lost seizoen 4

Lost seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

14 afleveringen | Drama, Avontuur | 2007 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 06-11-2018

Charlie’s laatste boodschap zaait twijfel bij de overlevenden over de mensen die hen volgens Jack komen redden. Er ontstaat een machtsstrijd tussen Jack, die het eiland wil verlaten, en Locke, die vindt dat ze moeten blijven.
De overlevenden van het zogenaamde reddingsteam worden verspreid over het eiland na een probleem met de helikopter. Als ze zijn gelokaliseerd, geven ze aarzelend toe dat ze niet zijn gekomen om hen te redden.
Sayid sluit een deal met Locke om Charlotte van het ‘reddingsteam’ over te dragen zodat hij met de helikopter naar hun schip kan gaan.
Buiten Locke om arrangeert Kate een ontmoeting tussen Miles en Ben. Miles zegt toe Ben niet te zullen uitleveren aan z’n collega’s als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.
Tijdens de helikoptervlucht naar het schip begint Desmonds bewustzijn heen en weer te stuiteren tussen het heden in 2004 en 1996. Hij moet Daniel Faraday vinden in 1996 om antwoorden te krijgen en een eind te maken aan het gestuiter.
Daniel en Charlotte verlaten Locke’s kamp om hun missie te volbrengen. Jack en Juliet proberen hen te vinden voordat het ze lukt. Juliets romantische geschiedenis op het eiland met de ‘Anderen’ wordt opnieuw verteld.
Juliet licht Jin in over Suns affaire voordat ze op het eiland kwamen, om te voorkomen dat ze overlopen naar Locke. Sayid en Desmond ontmoeten de kapitein van het schip en ontdekken dat Michael op het schip werkt.
We horen van Michaels wederwaardigheden van z’n ontsnapping van het eiland tot zijn werk als Bens spion op het schip van Widmore. Ben zegt tegen Danielle en Alex dat ze naar de tempel moeten gaan. Onderweg lopen ze in een hinderlaag.
Het team van het schip valt Locke’s kamp aan op zoek naar Ben, met Alex als gijzelaar. Intussen spoelt de scheepsarts aan op het strand bij Jacks kamp. Daniel Faraday komt met verontrustend nieuws.
Juliet moet Jack met spoed opereren aan zijn blindedarm. Jacks relatie met Kate van na de redding komt aan het licht. Sawyer, Claire en Aaron keren terug naar Jacks kamp met Miles.
Locke, Ben en Hurley zetten hun zoektocht naar de hut voort zodat Locke met Jacob kan praten. Op de boot bereidt Keamy een grootscheepse aanval op het eiland voor.
Ben, Locke en Hurley gaan naar The Orchid en worden verwelkomd door Keamy en zijn mannen. Jack en Kate gaan achter de helikopter aan; Sawyer voegt zich later bij hen. Deel 1.
De Oceanic Six verwachten snel gered te worden dankzij het treffen tussen de overlevenden en de vrachtschipbemanning. Deel 2.
Het dramatische slot van de confrontatie tussen de overlevenden en de vrachtschipbemanning. Deel 3.
Lost seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.