background
Lost seizoen 3

Lost seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

23 afleveringen | Drama, Avontuur | 2006 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 06-11-2018

Nu ze zijn gevangengenomen door de ‘Anderen’, gaat het spel beginnen voor Jack, Kate en Sawyer.
Locke krijgt visioenen van Boone, wat hem naar een nieuw eilandmysterie voert.
De poging van Sayid om Jack, Kate en Swayer te redden uit handen van de ‘Anderen’, brengt het leven van Sun en Jin in gevaar.
De ‘Anderen’ voeren een sadistische medische ingreep uit op Sawyer om te voorkomen dat hij ze nog tot last is.
Nadat Mr Eko een visioen heeft gehad over z’n dode broer, keert hij terug naar de plek van het vliegtuigongeluk.
Kate probeert wanhopig te voorkomen dat Sawyer wordt gedood door de ‘Anderen’. De ‘Anderen’ willen Kate gebruiken als pion om Jack te dwingen Ben te opereren.
Sawyer en Kate proberen te ontsnappen terwijl Jack de operatie op Ben saboteert.
Als Desmond Claire heeft gered van de verdrinkingsdood, vermoeden Charlie en Hurley dat hij de toekomst kan voorspellen. Ze proberen antwoorden van hem los te krijgen.
Jack wordt verhoord door Isabelle, de sheriff van de ‘Anderen’. Ben heeft een infectie in z’n ruggengraat. Jack probeert Juliet vrij te krijgen.
Hugo vraagt Saywer om hem te helpen met een oude VW-bus die op het eiland is gevonden. Hugo’s band met de getallen in het Luik wordt onthuld.
Sayid, Locke en Kate ontdekken weer een Dharma-station als ze op weg zijn om Jack te redden. Sawyer probeert z’n spullen terug te krijgen.
Claire komt met een plan om een boodschap te versturen met behulp van trekvogels. Ze snapt niet waarom Desmond dat blijft saboteren. Sayid, Locke en Kate komen bij de ‘geluidsbarrière’ van de ‘Anderen’ en ontdekken hun kamp.
Jack vertelt Kate dat hij een deal heeft gesloten met de ‘Anderen’ en het eiland zal verlaten met een onderzeeboot. Locke heeft een gesprek met Ben over de krachten die het eiland bezit.
Van de overlevenden blijken nu ook Nikki en Paulo een verleden te hebben. Wat hebben ze gedaan nadat het vliegtuig was neergestort?
Nu hun geheime locatie is ontdekt, breken de ‘Anderen’ hun kamp op. Ze nemen Locke mee maar laten Juliet achter, midden in de jungle, vastgeketend aan Kate.
Jack neemt Juliet mee naar hun kamp nadat ze is achtergelaten door de ‘Anderen’.
Volgens Desmonds nieuwste visioen zal z’n ex-vriendin Penny op het eiland terechtkomen. Het visioen onthult iets over Charlie. Desmond stelt een groep samen om de jungle in te gaan, in de verwachting dat Penny zal neerdalen aan een parachute.
Desmond krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij het leven redt van een mysterieuze vrouw die op het eiland terechtkomt. Juliet helpt Sun om er achter te komen of ze op het eiland is bezwangerd of voor de crash.
Locke vertelt Sawyer dat hij mee moet komen om Ben te doden, maar eigenlijk wil Locke dat hij z’n vader doodt, die ook een rol heeft gespeeld in Sawyers verleden.
Als Ben Locke meeneemt naar Jacob en hem de geheimen van het eiland onthult, wordt Bens achtergrond op het eiland duidelijk, net als het lot van het Dharma Initiative.
Lost seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.