background
Lost seizoen 2

Lost seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Drama, Avontuur | 2005 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 06-11-2018

Een van de overlevenden wordt uitgekozen om af te dalen in het mysterieuze luik. Shannon ziet tot haar schrik een bekend gezicht in de jungle.
Michael geeft Sawyer de schuld voor de ontvoering van Walt en belooft z’n zoon terug te halen. Intussen bevrijdt Kate zichzelf en ontsnapt aan Desmond.
Jack, Locke en Kate ontdekken nog meer geheimen over het luik. Intussen vragen Sawyer, Michael en Jin zich af, nadat ze gevangen zijn genomen, of de gijzelnemers mede-overlevenden zijn of de ‘Anderen’.
Hurley, geplaagd door nare herinneringen, worstelt met een taak die hem is toebedeeld. Sawyer, Michael en Jin komen achter de identiteit van hun gijzelnemers. Claire doet een schokkende ontdekking over wat er met het vlot is gebeurd.
Een wanhopige Michael trekt de jungle in, vastbesloten om Walt te vinden, maar hij merkt dat hij niet alleen is. Intussen krijgen Sawyer en Jin de opdracht van hun gijzelnemers, overlevenden uit het staartstuk, om hen naar het kamp te brengen.
Sawyers verwondingen dreigen hem fataal te worden als hij met Michael en Jin door de binnenlanden trekt, samen met de overlevenden uit het staartgedeelte, Ana Lucia, Mr Eko, Bernard, Libby en stewardess Cindy.
De wederwaardigheden van de overlevenden uit het staartgedeelte tijdens de eerste 48 dagen worden onthuld.
De gemoederen raken verhit als Ana Lucia en haar groep op Sayid en de andere overlevenden stuiten.
Het wordt bekend na welke misdaad Kate op de vlucht is geslagen. Intussen begraven de overlevenden een van hun lotgenoten. Kate waakt over de koortsige Sawyer, en Mr Eko heeft een verrassing in petto voor Locke.
Mr Eko ondervraagt Charlie over het Mariabeeld. Claire begint het vertrouwen in Charlie te verliezen.
Jack, Locke en Sawyer vinden Michael die op zoek is naar zijn zoon, en ontmoeten de ‘Anderen’.
Als Charlie ziet hoe Aarons wieg wegdrijft, ziet hij dan iets wat werkelijk gebeurt? Of heeft Locke gelijk met z’n vermoedens?
De overlevenden vrezen dat de ‘Anderen’ zijn teruggekeerd als Sun gewond raakt bij een mislukte ontvoeringspoging. Intussen lopen de spanningen op tussen Jack, Locke, Kate en Ana Lucia over het beheer van de luikcomputer.
De mysterieuze Française Danielle Rousseau neemt Sayid mee naar een mysterieuze gevangene die beweert dat hij is neergestort op het eiland. Intussen schakelt Sawyer Hurley in om hem te helpen een dier op te sporen dat het op hem gemunt heeft.
Als de baby van Claire ziek wordt, is ze vastbesloten om uit te zoeken wat haar is overkomen tijdens haar gevangenschap bij de ‘Anderen’.
Als Sun beseft dat ze misschien zwanger is, worstelt ze met de vraag of ze Jin moet inlichten. Na vergeefse pogingen door Jack en Sayid vraagt Locke aan Ana Lucia om de gevangene, Henry Gale, te verhoren.
Als Locke door het luik vast komt te zitten, voelt hij zich gedwongen een onverwachte bondgenoot in te schakelen.
Hurley begint te geloven dat het eiland een vreemd effect op hem heeft. Hij vraagt Libby om hem te helpen.
Jack stelt de ‘Anderen’ voor om Henry te ruilen tegen Walt.
Michael keert terug naar het eiland. Ana Lucia probeert Henry Gale zover te krijgen dat hij bekent dat hij een spion is.
Lost seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.