background
Lost seizoen 1

Lost seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

25 afleveringen | Drama, Avontuur | 2004 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 06-11-2018

De overlevenden leren de geheimen van het eiland kennen. Jack, Charlie en Kate wagen zich in de donkere jungle in een poging de zender van het vliegtuig op te sporen. Maar zelfs helden hebben geheimen, zoals de overlevenden spoedig zullen ontdekken.
Nadat ze zijn ontsnapt aan het beest en de zender hebben opgespoord, zoeken de overlevenden hoger terrein op om een signaal te kunnen uitzenden. Spoedig ontvangen ze een mysterieus bericht en komen een eilandbewoner tegen.
Jack en Hurley ontdekken een geheim over Kate. Het leven van de marshal hangt aan een zijden draadje. Enkele overlevenden buigen zich over de mysteries die ze hebben ontdekt. Het feit dat Locke vriendschap sluit met Walt verontrust Michael.
Locke jaagt op voedsel. Een deelnemer aan de jacht raakt gewond. Er komt een geheim over Locke aan het licht. Sommige overlevenden gruwen van Jacks plan met de lijken die nog tussen de wrakstukken liggen.
Jack worstelt met de gebeurtenissen waardoor hij in Australië terechtkwam. Boone wordt overvallen door een getijdenstroom als hij een vrouw probeert te redden. Claire dreigt uit te drogen. Mogelijk is het laatste water gestolen.
De groep is geschokt als Michael in elkaar wordt geslagen. Alleen Jin en Sun, die geen Engels spreken, weten hoe het zit. Kate, Jack, Sawyer en Sayid bekvechten over de beste locatie voor het kamp. Locke komt achter het geheim van Charlie.
Geholpen door Locke kickt Charlie af. Ze moeten alles op alles zetten om Jack te bevrijden, die levend is begraven onder het puin van een ingestorte grot. Mogelijk saboteert iemand het plan om de bron te vinden van het Franse bericht.
Shannons inhalator raakt leeg. Als Sawyer weigert de drie resterende inhalators te geven, besluiten Jack en Sayid hem te martelen tot hij zegt waar ze liggen. Sawyers verhaal komt aan het licht: hij is niet wie hij zegt dat hij is.
Claire droomt dat haar kind iets zal overkomen. Uit een terugblik blijkt dat een helderziende haar heeft overgehaald het gedoemde vliegtuig te nemen. Hurley is geschokt als hij ontdekt dat een van de overlevenden niet op de passagierslijst staat.
Sayids leven loopt gevaar als hij de bron van het Franse bericht ontdekt. Hurley wil wat beschaving brengen in het leven op het eiland. In een flashback zien we Sayids rol in gijzelingsdrama’s in Irak.
Charlie en Claire worden ontvoerd. Een reddingsteam trekt de jungle in om hen op te sporen. Er wordt met achterdocht naar Ethan gekeken, die niet in het vliegtuig zat. Jack wordt geplaagd door beelden van z’n vader.
De overlevenden vechten om het bezit van een koffertje dat inzicht zou kunnen bieden in het verleden van Kate. Sayid vraagt Shannon om aantekeningen van de Franse vrouw te vertalen. Een vloedgolf dreigt de vliegtuigromp en het kamp te overspoelen.
Locke ontdekt dat Boone hun geheim wil delen met Shannon en besluit hem een lesje te leren. Het duistere verleden van Boone en Shannon wordt onthuld. Kate snapt niets van Suns gedrag en dat ze Engels spreekt.
Als Michael en Locke ruzie maken over de opvoeding van Walt, leidt dat tot geweld; het beest laat zich weer zien. Charlie heeft de aanvechting Claire’s dagboek te lezen. Sayid vraagt Shannon hem te helpen de kaart van de Franse vrouw te ontcijferen.
Claire keert terug en heeft alleen nog herinneringen aan de tijd voordat ze in het verdoemde vliegtuig stapte. Jack en Locke bedenken een strategie om zich te verdedigen tegen haar ontvoerder. Charlie is teleurgesteld als Claire hem niet herkent.
Kate en Sawyer vertrouwen elkaar geheimen toe. Hurley en Sayid vrezen dat Charlie bijna instort na z’n nipte ontsnapping aan de dood. Sawyer en Jack blijken vroeger met elkaar te maken hebben gehad.
Het vlot waar de overlevenden aan bouwen gaat in vlammen op. Michael is ervan overtuigd dat Jin erachter zit. Sun doet een onthulling. Boone waarschuwt Sayid over Shannon. Er komen details over het moeizame huwelijk van Jin en Sun aan het licht.
Hurley raakt geobsedeerd door de Franse vrouw en trekt de jungle in om haar op te sporen. Jack, Sayid en Charlie moeten wel meegaan. Hurley blikt terug op een ingrijpende ervaring die hij had voordat hij in het vliegtuig stapte.
Locke denkt door een teken te weten hoe het luik open moet. Hij trekt samen met Boone het binnenland in. Jack heeft weinig zin om Sawyer te helpen, die aan ernstige hoofdpijn begint te lijden en een bril nodig heeft.
Jack verzorgt de gewonde Boone nadat Locke hem naar de grotten heeft gebracht. Locke glipt weg, worstelend met z’n schuldgevoel. Claire krijgt weeën als ze diep in het woud is.
Lost seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.