background
Six Feet Under seizoen 3

Six Feet Under seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

13 afleveringen | Drama, Komedie | 2003 | 55 min |     | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Fisher & Sons is nu omgedoopt tot Fisher & Diaz, en Federico ziet er streng op toe dat hij als een gelijkwaardige partner wordt behandeld. David en Keith wagen zich aan relatietherapie om hun problemen bij te leggen. Claire spijbelt om nader kennis te maken met Phil, die bij het crematorium werkt. Grootmoeder Ruth is obsessief bezig met haar kleindochter Maya. Lisa, de moeder van Maya en vrouw van Nate, heeft het intussen erg moeilijk met de vreemde kuren van haar hectische (huis)bazin, Carol.
Een verbitterde telemarketeer pleegt zelfmoord nadat hij vier collega's heeft doodgeschoten. Wanneer de familie van de moordenaar bij Fisher & Diaz komt aankloppen, blijken David en Federico er een andere zakenvisie op na te houden. Claire denkt dat ze meer gemeen heeft met haar medestudent Russell dan met Phil. Tijdens een bezoek aan haar zus Sarah, maakt Ruth kennis met haar nieuwe vriendin, Bettina. Ze ontdekt dat Bettina Sarah moet helpen om van haar drugsverslaving af te komen. Carol blijft Lisa's leven tot een hel maken.
Een jonge studente overlijdt bij een zinloos ongeval. David en Keith ontdekken dat de werkelijkheid van hun vakantieverblijf niet echt strookt met wat er in de brochures stond. Ruth ontdekt de ware betekenis van het woord "expresskassa" wanneer ze tijdens een winkelbeurt met Bettina aan het shopliften slaat. Lisa ondervindt hoe moeilijk het is om voor Carol te werken en ze neemt haar ontslag. Nate verhuist met zijn gezinnetje. Claire worstelt met het feit dat ze ooit een vriendinnetje was van rokkenjager Phil.
De partner van een recent overleden, homofiele man plant een grootscheeps, opera-achtig afscheid bij Fisher & Diaz. Lisa organiseert intussen een verjaardagsfeestje voor Ruth, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Nate waarschuwt haar dat Ruth haar verjaardagen liever niet viert. Maar Lisa dringt aan en het intieme feestje valt in goede aarde bij Ruth. Nates twijfels over zijn huwelijk beginnen zijn dromen binnen te sluipen. Ook David vreest dat zijn relatie met Keith op een emotioneel kookpunt is aanbeland. Claire beleeft een onvergetelijke nacht met Russell en twee radicale kunstdocenten.
Fisher & Diaz krijgen een uitzonderlijk sterfgeval te verwerken: het pas ontdekte lichaam van een man die 25 jaar vermist was. Ruth zet de krijtlijnen uit voor Arthur, die stage loopt als begrafenisondernemer en bij de Fishers zal inwonen. David ontdekt dat hij vijf jaar geleden een vluchtige affaire had met één van de mannen in zijn homofiele zangkoor. Claire stemt erin toe om Oliviers assistente te zijn, maar komt al snel tot de bevinding dat ze een veredelde chauffeur is. Brenda verontschuldigt zich bij Nate voor haar ontrouw tijdens hun relatie.
Een bloedneus blijkt dodelijke gevolgen te hebben voor iemand die staat aan te schuiven voor het praatprogramma van Dr. Dave. Nate, Lisa en Maya organiseren een kampeeruitje met een bevriend stel, maar Nate blijkt de enige die uit is op avontuur. Federico en Arthur worstelen met een uit de kluiten gewassen probleem: een stoffelijk overschot van aanzienlijke omvang en de bijbehorende kist. Claire en Russell vrijen met elkaar. Ruth en Arthur gaan samen naar de film en delen een kraaknette zakdoek...
David en Keith doen met tegenzin mee aan een spelletje tijdens de brunch van het Gay Men's Chorus of Los Angeles. Nate zorgt voor Maya terwijl Lisa van de eetwaren proeft op een voedselbeurs. Brenda, haar moeder Margaret en haar broer Billy nemen afscheid van hun overleden vader en echtgenoot, en zijn verrast wanneer Nate opdaagt met Maya. Ruth en Arthur geven een uitvoering van "My Favorite Things" ten beste bij Fisher & Diaz. Russell geeft Claire een teken van zijn liefde. Federico maakt zich steeds meer zorgen over de intensiteit waarmee zijn vrouw Vanessa uit de hoek lijkt te komen.
Keith wreekt zich op David en diens brunchvriendjes tijdens een hectisch paintballspelletje. Lisa maakt zich zorgen over Nates relatie met Brenda. Onder een valse naam belegt ze een massage-afspraakje om nader met de ex van haar man kennis te maken. Claire is het beu om als Oliviers lakei op te draven. Ruth en Arthur proberen met hun gevoelens voor elkaar in het reine te komen. Vanessa, de vrouw van Federico, worstelt met een zware depressie. Claire ontdekt dat Olivier regelmatig met zijn vrouwelijke en mannelijke studenten slaapt en ze vraagt ze af of Russell ook één van zijn veroveringen is.
De Fishers lopen tijdens een benefietavond van de kunstschool enkele onverwachte gasten tegen het lijf. Claire ontdekt dat Billy ooit het bed deelde met Olivier en haar vermoeden dat deze laatste ook een relatie had met Russell wordt groter. Lisa en Nate komen dan weer Brenda tegen. Ze heeft onmiddellijk door wat Lisa van plan was, maar ze verraadt haar niet. Rico begint zorgwekkende parallellen te zien tussen het gedrag van zijn vrouw en een recent zelfmoordgeval. Brenda is geschokt wanneer ze ontdekt dat haar moeder met Olivier vrijt.
Nate draagt zorg voor Maya terwijl Lisa haar zus in Santa Cruz gaat bezoeken. De relatie tussen Brenda en Billy wordt opnieuw verbroken wanneer hij haar op een weinig broederlijke manier probeert te kussen. Brenda zoekt troost bij Nate. Russell vertrouwt Claire toe dat hij seks heeft gehad met Olivier in de hoop dat ze het hem zal vergeven. Ze verbreekt de relatie. Ruth besluit dat haar liefde voor Arthur op een dood spoor zit. David woont de begrafenis van een oudtante van Keith bij en stelt vast dat de Fishers niet de enige dysfunctionele familie op aarde zijn. Nate begint zich zorgen te maken omdat hij Lisa niet kan bereiken...
Het is een drukte van belang bij Fisher & Diaz door drie niet-gerelateerde sterfgevallen. Nate heeft Lisa als vermist opgegeven en wacht angstvallig nieuws af. De gedeprimeerde Vanessa krijgt van haar zus Angelica de raad om het op een therapeutisch winkelen te zetten. Claire en Olivier maken ruzie. Ruth, die het ergste vreest voor de verdwenen Lisa, lucht haar hart bij een volslagen vreemde, George Sibley. Billy biecht Brenda zijn verboden liefde voor haar op.
Ruth maakt het gezellig met haar nieuwe vriend, George. David bevindt zich op een belangrijk kruispunt in zijn relatie met Keith. Federico slaagt er maar niet in om aan zijn huiselijke problemen te ontsnappen. Zowel Nate als Claire worstelen met de emotionele draaikolk waarin ze terecht zijn gekomen.
Nate probeert zijn innerlijke demonen te verdrinken in een plaatselijke bar. Babysitter Claire is niet opgetogen over de extra uurtjes die ze moet kloppen. Federico is de voortdurende bemoeienissen van zijn schoonzus beu en begint iets met een stripper. David en Keith besluiten om hun relatie nog een kans te geven. Brenda krijgt een harmonieus gevoel bij haar buurman, die muzikant is. Ruth en George verrassen de hele familie met de aankondiging van hun huwelijksplannen. Nate krijgt het telefoontje waar hij al zo lang voor vreesde...
Six Feet Under seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.