background
Six Feet Under seizoen 2

Six Feet Under seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

13 afleveringen | Drama, Komedie | 2002 | 55 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Het gaat niet goed met Brenda en Nate. Of beter gezegd, met Brenda. David krijgt eerst wat heuglijk nieuws, maar dat wordt meteen in perspectief geplaatst door enkele minder leuke nieuwsjes. Nate, van zijn kant, krijgt potentieel verwoestend nieuws te verwerken en Brenda's kille en afstandelijke gedrag helpt geen zier. Ruth vraagt zich waarom ze het zo moeilijk heeft met de homoseksualiteit van David en ze voelt Claire aan de tand over haar seksualiteit.
Brenda is op van de stress wanneer ze een etentje moet organiseren voor een ex-vriendje en diens vrouw. Door zich gelukkiger, vrijer en superieurder voor te doen, wil ze hem per se bewijzen dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Nate probeert zijn medische toestand beter te begrijpen met de hulp van een jongeman die erg vroeg is gestorven. Claire ontdekt dat Gabe onherkenbaar veranderd is. Hij steelt nu zelfs van haar en haar familie. David en Keith proberen hun vriendschap weer op de rails te krijgen.
De doodskistenmuur is geïnstalleerd en Nate en David krijgen hun eerste klant over de vloer, een vrouw die nog steeds communiceert met haar overleden echtgenoot. Hij helpt haar een kist te kiezen. Na het bijwonen van een diploma-uitreiking oordeelt Ruth dat ze een cursus zelfontwikkeling moet volgen. Tijdens een lunch van de Onafhankelijke Begrafenisondernemers luchten Nate en David hun wederzijdse afkeer van Kroehner. David en Keith blijven elkaar zien. Claire zit in de penarie door toedoen van Gabe, die niet uit zijn neerwaartse spiraal geraakt.
Nate neemt Claire mee naar zijn oude buurt in Seattle om er het stoffelijke overschot op te halen van een man met vliegangst. Ze verblijven er in het huis van Lisa (Lili Taylor), een vrouw die nog steeds een boontje heeft voor Nate.
Claire is woest wanneer haar vriendin een ander meisje inschakelt om haar toelatingsproef voor de universiteit af te leggen. Ruth legt een vreemde belangstelling aan de dag voor de dood van een alleenstaande vrouw zonder familie. Keith zoekt tijdelijk soelaas bij David, waardoor die zijn huidige relatie onder druk zet. Brenda wordt erg intiem met één van haar klanten, een prostituee.
Mitzi Hutley wurmt zich opnieuw in het leven van David en Nate, met een nieuwe aanbod van Kroehner. Sarah, de zus van wie Ruth helemaal vervreemd is, staat plots voor de deur. David overweegt om zijn relatie met Keith nog een kans te geven en Brenda worstelt met haar gevoelens voor Nate. Een etentje in familiale kring, dat een springplank moest vormen naar heuglijk nieuws, draait, dankzij Nikolai's vodka, uit op een regelrechte ramp.
Tijdens een begrafenisplechtigheid bij de Fishers, leert Nate een vriendelijke vrouwelijke rabbijn kennen. Claire gaat op bezoek bij haar tante Sarah en ze leert er een jongen kennen waarvan ze niet onmiddellijk moet gaan walgen. Keith begint langzaam maar zeker te ontdooien in het bijzijn van David.
Het is één jaar geleden dat Nathaniel Senior overleed en de hele familie haalt herinneringen aan hem op. Nikolai raakt zwaargewond en Ruth besluit hem in huis te halen om hem beter te kunnen verzorgen. Claire kan het niet laten om weer met de stoute jongens aan de rol te gaan. David en Keith groeien steeds dichter naar elkaar toe. Nate krijgt een onverwacht geschenk dat hem zou kunnen bevrijden.
Ruth slooft zich uit om de gewonde Nikolai te verzorgen, maar als ze ontdekt hoe hij precies zijn benen brak, wordt haar geduld danig op de proef gesteld. De escapades van Brenda helpen haar weliswaar bij het schrijven, maar haar gevoelens omtrent haar verloving raken meer en meer vertroebeld, vooral nadat Billy uit het ziekenhuis ontslagen wordt.
Karla heeft een geheimpje dat de levens van zowel Keith als David kan beïnvloeden. Ruth maakt zich op om haar relatie met Nikolai naar het volgende niveau te tillen. Brenda beleeft een avontuurtje met Melissa en begint zich zorgen te maken omtrent haar verloving. Nate zoekt toenadering tot Lisa, maar haar reactie is bevreemdend.
David beleeft enkele interessante momenten wanneer hij met de nicht van Keith te maken krijgt. Nate moet het werk even laten voor wat het is om samen met Brenda een bezoek te brengen aan zijn vriend, een rabbijn. Voor hij de zaak kan verlaten, krijgt hij echter een dagvaarding: een klant sleept hen voor de rechter. Keiths ouders komen op bezoek om zijn levenswijze af te keuren en hem duidelijk te maken dat zijn nichtje hier niet langer kan blijven.
Nate en Brenda besluiten vanaf nul te herbeginnen, maar dan steekt een geheimpje van Brenda stokken in de wielen. David en Keith besluiten om Taylor te adopteren. Maar wat zal de sociaal werker vinden van twee mannen die samenwonen? Federico en Vanessa krijgen een onverhoopt geschenk uit erg onverwachte hoek. De relatie tussen Nikolai en Ruth verslechtert zienderogen. Maar Ruth krijgt ook fantastisch nieuws.
Nate gaat lichamelijk en geestelijk door een hel. Er broeit iets in hem. Wanneer de werksituatie van Keith verandert, creëert dat extra spanningen tussen hem en David. Kroehner stuurt een inspecteur af op de Fishers en ze krijgen een fikse boete. Aangemaand door Vanessa, trekt Federico zijn stoute schoenen aan en doet hij de Fishers een voorstel dat ze niet kunnen weigeren. Claire sluit met succes haar middelbare school af. Nate besluit zijn moeder eindelijk in te lichten over zijn nakende hersenoperatie.
Six Feet Under seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.