background
Entourage seizoen 2

Entourage seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

14 afleveringen | Komedie | 2005 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

De jongens zijn net terug van hun draaiperiode in New York en Ari is er meteen als de kippen bij om Vince warm te maken voor een groot commercieel filmproject: Aquaman. Die voelt er echter weinig voor. Eric heeft eindelijk een officiële titel, maar wanneer hij een "seksafspraakje" moet beleggen met Kristen, wordt zijn nieuwe status meteen in vraag gesteld. Turtle is chagrijnig door zijn nieuwe functie en hij voert het concept "multitasken" naar een onbekende, chaotische dimensie.
Eric zit diep in de put wanneer Kirsten hun afspraakje afzegt, maar tijdens een nachtelijk strandfeestje gebeurt er iets waardoor hij het weer helemaal ziet zitten. Drama moet een auditie gaan doen, maar zijn lichaam baart hem zorgen. Ari en Vince gaan in de clinch over het script van Aquaman.
Vince gaat op huizenjacht in een poepsjieke en peperdure buurt, terwijl Eric verwoede pogingen onderneemt om hem te laten toezeggen voor Aquaman. De jongens maken zich op voor een legendarische pyjamaparty in de Playboy Mansion.
Vince moet het contract voor Aquaman nog ondertekenen, maar dat weerhoudt hem er niet van om royale geldsommen op te hoesten voor het inrichten van zijn nieuwe optrekje. Zijn gulle spendeergedrag bezorgt Eric bijna een beroerte en hij dringt er bij Ari op aan om de deal af te ronden. Drama overweegt intussen sterk om zichzelf kuitimplantaten cadeau te doen. Kostprijs: 10.000 dollar.
Al heeft hij nog steeds zijn handtekening niet onder het contract gezet, toch prijkt Vince op de voorpagina van vakblad Variety met het nieuws dat hij de rol van Aquaman zal vertolken. Ari en Eric vinden het intussen erg moeilijk om James Cameron te pakken te krijgen. Zou het kunnen dat Emily daar voor iets tussen zit? Beide heren hebben het namelijk al met haar aan de stok gehad en nu blijkt ze voor Cameron te werken.
De jongens zitten krap bij kas en om de rekeningen te betalen regelt Ari een lucratief reclamecontractje voor Vince: een spotje voor een buitenlands bedrijf. Turtle wil ook een centje bijverdienen en schrijft zich in voor een Xbox-toernooi, waar hij meteen op zijn donder krijgt van een piepjonge topgamer. Eric wil Queens Boulevard screenen voor James Cameron, maar Walsh weigert om de prent te tonen voor de officiële première op Sundance. Cameron stemt er gelukkig in toe om de film te gaan bekijken tijdens het filmfestival. Maakt Vince een kans op de rol van Aquaman?
Vince en de jongens komen aan in Sundance, en ze popelen van ongeduld om de eindmontage te zien van Queens Boulevard. Tijdens het festival hopen ze ook James Cameron te overtuigen om Vince de rol van Aquaman te geven. Een toevallige ontmoeting tussen Eric en topproducer Harvey Weingard zorgt echter voor een veilig alternatief voor Aquaman. Toch besluit Vince om het risico te nemen en voor de superheldfranchise te kiezen. Hoewel Cameron slechts tien minuten van Queens Boulevard kan meepikken, besluit hij hem de hoofdrol in zijn kaskraker te geven.
Vince wordt Aquaman! Mandy Moore wordt Aquagirl! Een oude affaire met zijn tegenspeelster maakt het extra moeilijk voor Vince. Ari stelt een belangrijk lijstje op. Drama maakt kans op een rolletje in een tv-film van Hallmark, maar dan moet hij wel tijdig aan de andere kant van L.A. zien te geraken. Het verkeer blijkt echter moordend...
Vince en de jongens brengen een bezoekje aan stripbeurs Comic-Con om er Aquaman te promoten, maar ze kijken aardig op als blijkt dat Drama door de beursgangers op handen wordt gedragen. Vince besluit dat het mogelijk moet zijn om met Mandy samen te werken, tot hij een etentje moet inplannen met haar en haar verloofde. Eric en Shauna proberen het een sarcastische journalist naar de zin te maken. Drama krijgt een verjaardagscadeautje van Ari.
Vince steekt zijn gevoelens voor Mandy niet onder stoelen of banken. Ari is stomverbaasd wanneer zijn lang verloren gewaande partner plots weer ten tonele verschijnt. Tot overmaat van ramp viert zijn dochter haar Bat Mitzvah. Eric schaft zichzelf een duur nieuw pak aan om een goeie indruk te maken. Drama en Turtle proberen munt te slaan uit de Bat Mitzvah van Ari's dochter.
Vince maakt zich op om Mandy's verjaardag te vieren. In het licht van haar recente break-up met Chris, zijn de producers achter Aquaman echter niet happig op veel persbelangstelling voor een publiek event, dus biedt James Cameron hen een etentje in besloten kring aan. Johnny Drama krijgt een rolletje als de broer van Brooke Shields in een tv-film en hij koestert de hoop dat zij hem wel zal zien zitten, tot groot jolijt van Turtle.
Wanneer Vince een medische controle mist omdat hij bij Mandy was, beginnen Ari en Eric zich ernstig zorgen te maken over de impact van zijn liefdesleven op de zaken. Ook de entourage van Mandy is niet te spreken over hun relatie. Nadat Turtle en Drama de gestolen Maserati van Eric hebben teruggevonden, voert wat speurwerk hen tot bij een muzikale ontdekking. Turtle werpt zich meteen op als impresario. Hij maakt een deal met Billy Walsh voor de soundtrack van Queens Boulevard en hij is ervan overtuigd dat zijn nieuwe cliënt een geheide superster wordt.
Vince is opnieuw tot over zijn oren verliefd op Mandy, maar wanneer Johnny en Turtle haar opmerken met haar ex-vriendje Chris proberen ze hem ervan te overtuigen dat zij hem bedriegt. Ari's getouwtrek achter de schermen van het agentschap heeft nefaste gevolgen voor hemzelf en zijn hondstrouwe assistent Lloyd. Kan Ari zijn vrouw nog onder ogen zien? Kan het nog goed komen tussen Vince en Mandy?
Eric maakt zich zorgen over zijn toekomst wanneer Vince plots heel moedeloos wordt en niets meer ziet zitten. Drama, van zijn kant, vraagt zich af of hij nog wel een impresario heeft. Turtle zag de bui al lang hangen en zet een speciaal event op poten voor zijn muzikale ontdekking Saigon. Vince belegt een ontmoeting met James Cameron om hem te vertellen dat hij wil kappen met Aquaman. Ari probeert intussen verwoed om cliënten te ronselen.
Entourage seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.