background
Veep seizoen 2

Veep seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie, | 2013 | 28 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Selina heeft net met succes haar campagneoptredens voor de tussentijdse verkiezingen afgerond. Daar probeert ze munt uit te slaan om zelf wat meer gewicht in de schaal te kunnen werpen. Daarvoor moet ze echter eerst een wit voetje halen bij Kent Davison (Gary Cole), de ijzige hoofdstrateeg van de president. Intussen doen er zich ook in de persoonlijke levens van de stafleden allerlei verwikkelingen voor.
Selina woont een traditionele "pig roast" bij in Noord-Carolina, in het kader van het presidentiële initiatief om meer aandacht te schenken aan de Amerikaanse plattelandsbevolking: "Listen to Rural America". Dan waagt zich aan Pilates, zodat hij eindelijk met haar kan spreken.
Terwijl een gijzelingscrisis in Oezbekistan van kwaad naar erger evolueert, moeten Selina en Minister van Defensie, Generaal Maddox, een gezamenlijke acte de presence geven op de legerbasis van de Marines in Quantico. Een gezamenlijk standpunt innemen, blijkt echter andere koek. Sue moet getuigen tijdens een hoorzitting van het Congres over de efficientie van de regering. Dan en Gary hengelen om het hardst naar de aandacht van de Veep.
Selina is niet bepaald in de wolken met de weinig flatterende foto die het Witte Huis van haar heeft laten verspreiden. Mike en Kent smeden een band dankzij de zeilsport. Jonah krijgt zijn gereserveerde parkeerplaatsje. Sue gaat solliciteren. Selina onderneemt stappen om het haar stafleden naar de zin te maken in de aanloop naar haar acte de presence op het feestmaal van Vic Allen.
Selina en haar staf reizen naar Helsinki om er een handelsovereenkomst af te sluiten, maar er ontstaat enige bezorgdheid om de manier waarop ze haar in Europa zullen ontvangen. Dan belt Mike om tips voor het bespelen van de media en Mike oefent drukt uit op Jonah om hem te helpen. Kent en Ben maken ruzie over de manier waarop ze met nieuwe geheime informatie moeten omspringen.
Wanneer een allergische reactie haar budgetonderhandelingen met meerderheidsfractieleider Mary King op de lange baan dreigt te schuiven, verplaatst Selina de besprekingen naar de datum van Catherines 21ste verjaardagsfeestje. Amy en Gary maken zich dan weer zorgen over hoe Selina zal omspringen met het weerzien met haar ex Andrew op het feestje. Mike wordt door de pers op de rooster gelegd omtrent Selina's aanpak van de gijzelingscrisis in Oezbekistan.
Omdat de regering in D.C. in een shutdown terechtkomt, een situatie waarin enkel nog de levensnoodzakelijke diensten worden verstrekt, wordt Selina verplicht om een deel van haar staf tijdelijk wandelen te sturen. De pers krijgt lucht van een verhaal rond Selina's ex-man, Andrew. Danny Chang haalt voordeel uit de "shutdown". Gary en Jonah worden uitgestuurd om Selina's huisvuil te gaan ophalen.
Selina zal in de residentie van de vice-president geinterviewd worden voor een "luchtige sfeerreportage" voor de televisie moet worden. Maar alle voorbereidend werk ten spijt, voelt Selina zich genomen door de achterbakse, maar bijzonder goed geinformeerde vragenlijst van haar interviewster, Janet Ryland.
Hoewel de President haar duidelijk heeft laten blijken dat hij wil dat ze haar openbare verschijningen terugschroeft, laat Selina het niet aan haar hart komen en gaat ze halsstarrig door met haar plannen. Dan probeert maximaal profijt te halen uit de rivaliteit tussen Selina en Danny Chung, ook al moet hij daarvoor van twee walletjes eten.
Met de regering volop in crisismodus en de toekomst van Selina die aan een zijden draadje bengelt, begint voor de leden van haar staf een chaotische zoektocht naar ander werk. Slotaflevering van het tweede seizoen.
Veep seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.