background
Game of Thrones seizoen 3

Game of Thrones seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama, Fantasy | 2013 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Jon wordt bij Mance Rayder, Koning-achter-de-Muur, gebracht. Intussen trekken de overlevenden van de Nachtwacht zich zuidwaarts terug. In King's Landing vraagt Tyrion om zijn beloning, biedt Littlefinger Sansa een uitweg aan en organiseert Cersei een feestmaal voor de koninklijke familie. Dany zeilt de Slaver's Bay binnen.
Sansa praat haar mond voorbij. Shae verzoekt Tyrion om een gunst. Jaime vindt een manier om de tijd door te brengen. Arya stuit op het Broederschap Zonder Banieren.
Tyrion neemt zijn nieuwe verantwoordelijkheden op. Jon wordt naar de Fist of the First Men gebracht. Daenerys maakt kennis met de slavendrijvers. Jaime gooit het op een akkoordje met de lui die hem gevangen namen.
De mannen van de Nachtwacht meten de schade op. Varys moet zijn meerdere erkennen. Arya wordt voor de commandant van het Broederschap gebracht. Dany verwisselt de ketting voor een zweep.
The Hound moet rekenschap afleggen voor de goden. Jaime, van zijn kant, moet het met minderen doen: mensen. Jon bewijst uit welk hout hij gesneden is. Robb wordt verraden. Tyrion ontdekt dat er aan bruiloften vaak een hoog prijskaartje hangt.
Tywin beraamt strategische allianties voor de Lannisters. Melisandre brengt een bezoek aan de Riverlands. Robb overweegt een compromis om zijn gekneusde band met Huis Frey te herstellen. Roose Bolton treft een besluit in verband met Jaime Lannister. Jon, Ygritte en de Wildlingen wacht een schier onoverkomelijke beklimming.
Dany wisselt voor de poorten van Yunkai geschenken uit met een slavendrijver. Terwijl Sansa zich zorgen maakt over haar toekomst, piekert Shae over de nieuwe situatie waar Tyrion zich in bevindt. Tywin adviseert de koning en Melisandre vertrouwt Gendry een geheim toe. Brienne komt in Harrenhal oog in oog te staan met een geduchte tegenstander.
King's Landing is het decor voor een uitgebreid bruiloftsfeest en Tyrion en Sansa brengen samen de nacht door. Dany maakt kennis met Mero, alias The Titan's Bastard. Davos eist bewijzen van Melisandre. Sam en Gilly ontmoeten een oudere man.
Robb biedt zich aan bij Walder Frey en Edmure maakt kennis met zijn bruid. Jon staat voor de zwaarste beproeving uit zijn leven. Bran ontdekt een nieuwe gave. Daario en Jorah discussieren over hoe ze het beste Yunkai kunnen innemen. Huis Frey gaat een verbintenis aan met Huis Tully.
Seizoensfinale van het derde seizoen. Joffrey daagt Tywin uit. Bran vertelt een spookverhaal. In Dragonstone blijkt genade zich in onverwachte plekken op te houden. Dany neemt een afwachtende houding aan: is ze een veroveraar of een bevrijder?
Game of Thrones seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.