Path to War
Path to War

Path to War

Inbegrepen bij Movies & Series XL

Drama | 2002 | 157 min |     | Beschikbaar t/m 31-12-2021


"Path to War" is een krachtig portret van een politiek leider die een loodzware verantwoordelijkheid moet opnemen door strategische en militaire beslissingen te treffen die het leven van duizenden mensen zullen beïnvloeden. Wanneer hij in 1964 tot president verkozen wordt na een verpletterende overwinning, profileerde Lyndon B. Johnson zich als een gewetensvol man die herinnerd wilde worden voor zijn progressieve sociale agenda. In de plaats daarvan groeide hij uit tot het symbool van een verguisde oorlog die hij nooit wilde voeren. De film vertelt het meeslepende en tragische verhaal van hoe Johnson tussen twee vuren kwam te zitten: enerzijds de raadgevers die hem adviseerden manschappen en materieel naar Vietnam te sturen, anderzijds zijn eigen visie om het land te verenigen.
Path to War

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.