background
Curb Your Enthusiasm seizoen 2

Curb Your Enthusiasm seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2001 | 30 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

In de eerste aflevering van seizoen 2 doen Larry en Cheryl een succesvol bod op een prachtige woning aan zee. Dan ontdekken ze dat hun nieuwe droomwoonst een verontrustend, niet nader identificeerbaar, geluid heeft. Intussen choqueert Larry zijn vrouw en vrienden door een baantje als autoverkoper te aanvaarden.
Larry wil zich wreken op de professionele worstelaar Thor Olson die, zo denkt hij althans, zijn autoband heeft platgestoken na een verkeersruzie. Wanneer Larry getuige is van de ruzies tussen Jeff en Susie, besluit hij aan Cheryl te bewijzen hoe onkinky hij wel is.
Larry slaagt erin zijn joodse buur te beledigen tijdens de première van de film van een andere vriend van hem. Later die avond - het is Halloween - krijgen de Davids het aan de stok met twee niet-verklede tienermeisjes waaraan Larry snoep weigerde te geven. De betekenis van "trick" in de uitdrukking "trick or treat" wordt meteen duidelijk.
Larry koestert het vermoeden dat een kaderlid van HBO wat garnalen uit zijn bestelling heeft ontvreemd na een verwisseling bij de meeneemchinees. Door een samenloop van omstandigheden krijgt Larry het etiket 'vrouwenhater' opgekleefd.
Nadat Larry zijn zielenknijper in herentanga heeft zien flaneren op het strand, besluit hij zijn verdere afspraakjes op te zeggen. Zijn boezemvriend en collega-patiënt Richard Lewis valt hem bij en samen bedenken ze plannetjes om hun relatie met de psychiater te beëindigen.
Een acupuncturist stemt ermee in zijn ereloon van 5.000 dollar te laten vallen als hij Larry’s rug niet kan genezen. Puur toevallig leent Larry 5.000 dollar aan een schrijver die het niet erg breed heeft, met de afspraak dat hij hem terugbetaalt wanneer zijn vader sterft. Later weet Larry de vader ervan te overtuigen zijn zoon te onterven, maar de oude man sterft voor hij zijn testament kan aanpassen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, moet Larry het geld voor zijn acupuncturist ophoesten, ook al is zijn rug niet genezen.
Larry woont de voorvertoning van een mini-serie in intieme kring bij en laat zich door de jonge dochter van een hoge tv-pief overhalen om het haar van haar favoriete pop af te knippen. Het meisje krijgt een toeval wanneer ze te horen krijgt dat het haar niet zal teruggroeien. Om hun gezicht te redden, stelen Jeff en Larry het hoofd van de pop van Jeffs dochter.
Larry haalt zich de woede van de hele stad op de hals wanneer hij Shaquille O'Neal per ongeluk laat struikelen tijdens een wedstrijd van de Lakers. Maar het incident kent, ironisch genoeg, nog een goede afloop.
Larry is geschokt wanneer hij verneemt dat de joodse man die met Cheryls zus gaat trouwen, zichzelf tot het Christendom wil laten bekeren. Richard Lewis beschuldigt Larry er intussen van dat hij de uitgaande boodschap van zijn antwoordapparaat heeft geplagieerd .
In de finale aflevering van het tweede seizoen bevindt Larry zich in nauwe schoentjes wanneer de magnetiseur van Cheryl aan het licht brengt dat hij een ondeugende massage heeft gekregen. Later die avond wordt Larry betrapt wanneer hij vorken steelt uit een restaurant.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.