Banshee seizoen 1
Banshee seizoen 1

Banshee seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Misdaad | 2013 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


Door een samenloop van omstandigheden wordt de recent vrijgelaten meesterdief Lucas Hood sheriff van Banshee, PA. In dit plattelandsdorpje woont zijn voormalige vriendin en partner nu onder de naam Carrie. Terwijl hij op vervalste papieren wacht van een onwaarschijnlijke bondgenoot uit NYC, knoopt Lucas een vriendschap aan met barman Sugar Bates, een ex-bokser. Hij neemt zijn intrek in het kantoor van de Sheriff en maakt kennis met zijn deputy's: Emmett Yawners, Siobhan Kelly en Brock Lotus. Hij verlangt nog altijd naar de opwinding van het dievenleven, maar vooral naar Carrie, die nu getrouwd is met Gordon Hopewell, de plaatselijke officier van justitie, en twee kinderen heeft. Hij raakt echter ook betrokken bij de welig tierende corruptie die georkestreerd wordt door Kai Proctor, een Amish gangster. Daarnaast moet hij ook op zijn hoede zijn voor Mr . Rabbit, de wraakzuchtige New Yorkse gangster die hij en Carrie ooit samen hebben opgelicht. Wanneer Proctor een feestje geeft om de nieuwe sherif te verwelkomen, gooit een redneck van de Moody-clan die een hekel heeft aan de Amish in het algemeen en Kai in het bijzonder, roet in het eten.
Banshee seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Banshee seizoen 1
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.