Rome seizoen 1
Rome seizoen 1

Rome seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Actie | 2005 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


We schrijven 52 voor Christus. Gaius Julius Caesar heeft, na acht jaar onverdroten strijd, heel Gallie veroverd en wil zo snel mogelijk naar Rome terugkeren. Maar op persoonlijk vlak krijgt hij verpletterend nieuws te verwerken. De Senaat maakt zich intussen ernstig zorgen over de groeiende populariteit van de veldheer en raadpleegt Pompeius, een oude vriend van Caesar. Centurion Lucius Vorenus en legionair Titus Pullo krijgen opdracht om de gestolen gouden standaard van het leger terug te vinden. Atia, de nicht van Caesar, die voelt dat de tweespalt in de Romeinse maatschappij steeds groter wordt, haalt haar banden met beide kampen aan. Ze stuurt haar 11-jarige zoon Octavianus op een hachelijke reis om Caesar een blijk van haar hoge achting te overhandigen.
Rome seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Rome seizoen 1
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.