background
Curb Your Enthusiasm seizoen 1

Curb Your Enthusiasm seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2000 | 30 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Larry David heeft last met zijn onwelvoeglijk opbollende broek. Een en ander zwelt aan tot een echt probleem wanneer hij met Nancy, een vriendin van zijn vrouw Cheryl, naar de film moet. Een ontmoeting met de nieuwe vriendin van Richard Lewis valt een beetje tegen.
Larry David heeft een afspraakje om te gaan bowlen met Ted Danson en Mary Steenburgen, maar verliest zijn schoenen. Beterschap is in zicht wanneer Ted en Mary hem uitnodigen voor een optreden van Paul Simon, maar Larry's bewondering voor Mary wekt wrevel op bij hun partners en leidt tot een confrontatie met een schoenenverkoper bij Barneys.
Wanneer Jeff, Larry's enigszins zwaarlijvige manager, in het ziekenhuis belandt voor een hartoperatie, wil hij Larry iets toevertrouwen over een bepaalde privè-verzameling. Het plan van Larry en Cheryl om het feestje van een pornoster op rust bij te wonen, ontaardt in een regelrechte chaos, maar leidt tot de ontdekking van een revolutionaire nieuwe toepassing voor een bepaald merk van pikante pepersaus.
Larry zit met de handen in het - schaarse - haar. Wat moet je doen om een ruzie met je vrouw bij te leggen? Een dure armband kopen lijkt een geschikte optie. Althans, dat was Larry's bedoeling. Het noodlot beslist daar echter, traditiegetrouw, anders over. Voorts is Larry druk doende om zich in een restaurant en in het gezelschap van Richard Lewis tal van vijanden op de hals te halen. Hij sluit ook vriendschap met een blinde man die hulp nodig heeft.
De hamvraag van vandaag. Wat hebben een advocaat, een dokter, een parkeerwachter, een binnenhuisarchitect en Diane Keaton gemeen? Alles. Larry ontdekt dat beleefdheid helemaal nergens toe leidt, behalve dan het bankroet. Terwijl Larry de kleine veldslagen van zijn leven probeert te winnen, verliest hij meer dan eens een persoonlijke oorlog.
Het zwaard van Damocles? Een onweersbui? Er hangt Larry David iets boven het hoofd, en het blijkt een draad in zijn achtertuin te zijn. Om die te kunnen begraven moet hij zes van zijn buren zover krijgen dat ze een overeenkomst tekenen, en dat betekent willens nillens vriendelijk zijn. De laatste van het zestal, een tegendraadse advocaat, suggereert een ontmoeting met zijn idool Julia Louis-Dreyfus als losgeld. Maar kan Larry die wens inwilligen?
Larry David onderneemt een proefritje met de oldtimer van zijn manager Jeff wanneer een boze chauffeur hem plots langs achteren aanrijdt. Het probleem liljkt echter zo goed als opgelost wanneer Larry tijdens een feestje dat hij samen met Cheryl geeft, dik wordt met een dolenthousiaste garagist. Die is uiteraard - en heel toevallig - gespecialiseerd in antieke auto's. En om een perfecte deal te doen mislukken, blijkt slechts een misplaatst woord nodig.
Een geplande herdenkingsdienst voor de tante van Cheryl is precies het soort familietoestanden waar Larry een broertje aan dood heeft. Desalniettemin houdt hij zich kranig. Niet alleen geeft hij de vriend van Cheryls zuster goedbedoelde raad die hem als een boemerang zal blijven achtervolgen, maar stemt hij ook toe om voor de geliefde tante een grafrede te schrijven, die evenwel gebukt gaat onder een onfortuinlijke spelfout.
Als het van Larry zelf afhangt, dan hoeft hij niet per se op de buhne te sterven. Als het moet, volstaat zelfs een tweekoppig publiek. Een gekleurd maar onschuldig mopje ontketent een ontzagwekkende reeks publieke vernederingen, aangezwengeld door Cheryls acute huidontsteking en Larry's omkooppraktijken bij het bemachtigen van een restauranttafeltje.
Larry's echtgenote, Cheryl, krijgt een uitnodiging om op te treden tijdens een theaterlezing van ''The Vagina Monologues'', om een zieke actrice te vervangen. Larry zelf loopt intussen een oude vriendin tegen het lijf die hem smeekt haar te vergezellen naar een praatgroep voor incestslachtoffers. Een uitnodiging die Larry's oom zuur zal opbreken.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.