background
Hotel Babylon

Hotel Babylon

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Komedie, Komediedrama | 2009 | 52 min |    | Beschikbaar t/m 30-03-2018

Hotel Babylon moet zijn deuren sluiten. In een laatste wanhoopspoging probeert Tony het hotel aan een Aziatische zakenman te slijten, maar die deal dreigt af te springen wanneer Tony weigert om diens hoge voorwaarden in te willigen. Het centrum van Londen wordt intussen opgeschrikt door een terreuralarm en het hotel wordt overspoeld door een massa mensen die zichzelf in veiligheid willen brengen. De staf geeft te midden van de chaos blijk van een grote daadkracht en samenhorigheid en dat laat zo'n diepe indruk na op een miljonair dat hij besluit om Babylon te kopen…
Een bekend tv-koppel maakt zich op om samen hun veertigste verjaardag te vieren. Anna, die ervan uitgaat dat ze samen een perfect leventje leiden, ontdekt dat het er achter gesloten deuren heel anders aan toe gaat. Sam ontdekt tot zijn schade en schande dat een hotel runnen niet zo evident is. Hij slaat Juliets advies om twee rivaliserende boksers niet allebei in Babylon onder te brengen in de wind, met alle gevolgen vandien. De staf krijgt het intussen aan de stok met een corrupte milieuambtenaar.
De stafleden laten zich meeslepen in een schattenjacht naar waardevolle smaragden die ergens in Hotel Babylon verborgen zouden zijn. Anna neemt het voortouw, hoewel ze elk moment kan bevallen van haar baby. Gino, van zijn kant, wordt in de luren gelegd door een gevaarlijke oplichter die in het hotel verblijft en Tony krijgt opdracht om zich te ontfermen over een filmdiva op haar retour. Maar die blijkt helemaal niet te zijn wie ze op het eerste gezicht lijkt.
Wanneer de vervreemde vader van Emily plots opduikt in Hotel Babylon, verkeert ze in alle staten. Ze eist dat hij haar met rust laat en het hotel onmiddellijk verlaat. Maar hij wil haar eerst iets belangrijks vertellen... Sam slaagt er intussen in om Hotel Babylon te vergokken. Tony ontmoet zijn dubbelganger en ze besluiten hun onwaarschijnlijke gelijkenis maximaal uit te buiten.
Sam schrijft Juliet en haar staf in voor een cursus teambuilding om hun prestaties op te krikken. Maar de begeleider blijkt er zijn eigen agenda op na te houden en Sams plan gaat de mist in wanneer Juliet noodgedwongen ontslag moet nemen. Gino laat zich intussen meeslepen in een romantisch avontuurtje met een beeldschone hotelgaste. Een onaangename ontdekking stelt daar echter snel een einde aan. Sam is niet bepaald in de wolken wanneer hij ontdekt dat Juliet en Ben een dakloze man herbergen in Babylon. Vooral niet omdat er her en der waardevolle voorwerpen verdwenen zijn...
Babylon heeft een exclusieve tijdschriftendeal in de wacht gesleept met de Italiaanse glossy Certo! Het hotel vormt de gastlocatie voor een koninklijk huwelijk! Maar wanneer het huwelijk wordt afgelast, stelt Juliet tot haar grote verbazing vast dat Sam de voorbereidingen gewoon voortzet. Dit keer zijn de invités echter de stafleden van Babylon en wordt Emily tot prinses van Liechtenstein gebombardeerd, met Ben als haar knappe bruidegom. Wat blijkt? Sam kreeg onverwachts een belastingbrief en hij had op het geld gerekend om de schuld te vereffenen.
De toekomst van James ligt in Gino's handen wanneer ze de opdracht krijgen om het extravagante begrafenisfeest van een VIP-gast in goede banen te leiden. Juliet had James immers een promotie beloofd als het evenement een groot succes zou blijken, maar een slecht getimede opmerking van Gino zorgt ervoor dat James wellicht naar zijn promotie zal mogen fluiten.
Een exclusief datingbureau organiseert een "romantisch event" in Hotel Babylon en Juliet is aanvankelijk in de wolken wanneer ze tijdens het evenement op haar oude vriendin Karen botst. Toen Juliet van Sam aan het scheiden was, waren de twee immers hartsvriendinnen. Nu het tussen Juliet en haar ex weer wat beter lijkt te gaan, besluit ze om Karen hierover in vertrouwen te nemen. Maar haar revelatie krijgt een kwalijk staartje. Tony krijgt intussen af te rekenen met enkele geërgerde collega-conciërges en met een junkie die achter slot en grendel wil afkicken in het hotel.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.