background
Boardwalk Empire seizoen 3

Boardwalk Empire seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Drama, | 2012 | 55 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Eerste aflevering van seizoen 3. Op Oudejaarsavond 1922 maakt Nucky een voornemen dat niet in goede aarde valt bij Gyp Rosetti, een opvliegende gangster met een voorliefde voor illegale whiskey. Margaret wil bijbouwen op de Thompson-schenking van St. Theresa's Hospital, tot ongenoegen van haar echtgenoot. In afwezigheid van Jimmy en de Commodore slaat Gillian een nieuw zakelijk pad in, terwijl ze nauwlettend toeziet op de manier waarop Richard haar "zoon", Tommy, begeleidt. In Chicago wordt Al Capone dwarsgezeten door de Ierse gangster Dean O'Banion. Van Alden belandt toevallig in een confrontatie die zijn loopbaan ingrijpend zou kunnen veranderen.
Nucky zit in New York, waar hij zaken met plezier (Billie Kent) probeert te verzoenen. Maar hij steigert als hij merkt hoe Gaston Means, een "speciale onderzoeker" die banden heeft met Daugherty, openstaande schulden int. In het ziekenhuis vraagt Margaret zich bezorgd af waarom haar altruisme zowel bij een patient als bij een idealistische arts op weerstand stuit. Gyp blijft langer in Tabor Heights hangen dan voorzien. Hij ziet in het stadje halverwege Atlantic City en New York de perfecte strategische uitvalsbasis. Chalky en zijn dochter Maybelle geraken het niet eens over haar toekomst met Samuel. Eli krijgt een nieuwe baas en moet thuis enkele nieuwe feiten onder ogen zien. Een groot dranktransport wordt onverwacht omgeleid.
Getroebleerd door een recente nachtmerrie en de afwezigheid van Billie voegt Nucky zich met tegenzin bij Margaret om vanwege de Kerk een grote ereblijk in ontvangst te nemen. Intussen sluit Nucky een deal met Gyp voor een eenmalige dranklevering, maar de langetermijnplannen van de gangster blijven vaag. Van Alden beklaagt zich zijn toenaderingspogingen tot zijn collega's. Margaret probeert haar vrouwenkliniek aan een hogere instantie te verkopen. Lucky en Meyer beschermen hun investeringen. Richard stelt orde op zaken met Mickey, en met Nucky.
Nadat ze een drankdief hebben opgespoord, moeten Nucky en Owen zich gedeisd houden voor de Feds en een hele nacht doorbrengen met de vroegrijpe dader. Omdat zijn baas er niet is en Rothstein raast en tiert wegens een late levering, fluit Mickey Eli terug en treft hij een beslissing die ingrijpende gevolgen zal hebben voor Nucky en Gyp. Terwijl ze in de nieuwe vrouwenvleugel van St. Theresa's reclame maakt voor de cursussen van Dr. Mason, loopt Margaret een oude bekende tegen het lijf. In New York marchanderen Lucky en Joe Masseria over de verdeling van heroinewinsten, terwijl Capones vete met O'Banion in Chicago in een stroomversnelling komt wanneer een van zijn ontvangers een pak rammel krijgt.
Nadat hij bij Nucky zijn hart heeft gelucht in verband met zijn drankperikelen, stuurt Rothstein een ondubbelzinnige boodschap naar Gyp in Tabor Heights. In Washington ziet Gaston Means zijn kans schoon tijdens een Senaatsonderzoek naar Harry Daugherty en Justitie. Billie krijgt een nieuwe co-star om haar slabakkende show nieuw leven in te blazen. Van Alden en Sigrid krijgen onverwacht bezoek. Tijdens Jimmys afwezigheid weet Gillian niet goed hoe ze haar bedrijf draaiende moet houden. Margaret beleeft enkele pijnlijke momenten in het ziekenhuis en, later, bij Madam Jeunet.
Nadat hij in Washington werd vastgehouden door de trawanten van Daugherty, benadert Nucky zijn voormalige aartsvijand, Ester Randolph. Later overweegt hij nog een intrigerend voorstel van Gaston Means. In Atlantic City probeert Margaret het hoofd te bieden aan Teddys demonen. Owen onderzoekt een verdachte brand. Gillian vecht een vete uit met Lucky en vindt een vervanger voor Jimmy. Richard sluit vriendschap met boksveteraan Paul Sagorsky en diens dochter, Julia.
Op Paaszondag probeert Eli zich tijdens een familiereunie van de Thompsons terug in de gunst van Nicky te werken. Terwijl Richard en Tommy de dag doorbrengen als gasten van de Sagorsky's, besluit Gillian thuis te blijven en een offer te brengen dat haar toekomst moet verbeteren. In New York begeeft Gyp zich, na het eten en het opzeggen van zijn gebeden, naar de binnenstad, op zoek naar een zegen... van Joe Masseria.
Gillian verzoent zich met de dood van Jimmy, maar niet met Nucky. Gyp dient zich aan als bondgenoot. Om zijn schuld in te lossen bij O'Banion, woont Van Alden een vergadering bij met Capone en Torrio. Wanneer hij later op kantoor instort, overweegt hij Sigrids pleidooi om ter plekke te blijven in plaats van te leven als opgejaagd wild. Met de hulp van Gaston Means brengt Nucky Andrew Mellon een onverwacht bezoek. Hij biedt de minister van Financien een aanbeveling en een zakendeal aan. Margaret neemt een stelling inzake geboortebeperking in. Nucky en Owen gaan op zoek naar een verjaardagspony. Billie beoogt een toekomst op het witte doek, tot ergernis van Nucky.
Nucky, die nog moet bekomen van Gyps recentste aanval, zweert dat hij zijn aartsvijand uit de weg zal ruimen via een coalitie van vertrouwde gezichten. In Washington zitten Daugherty en Jess Smith op hete kolen na de arrestatie van een grote illegale stoker. Het verjaardagsfeestje van Emily is niet zo grootschalig als voorzien. Gillian legt de schuld voor Tommys recentste tegenslag bij de afwezige Harrow. Gyp besluit het stilzwijgen van een stadje af te kopen. Broadway betreurt een gevallen ster.
Nucky doet een beroep op Gaston Means om Jess Smith in Washington het zwijgen op te leggen en hij rekruteert Owen om de alliantie tussen Gyp en Joe Masseria in New York te neutraliseren. Margaret overweegt een nieuwe toekomst, zowel in het ziekenhuis als aan het thuisfront. Van Aldens bijbaantje keert zich tegen hem. Gyp is razend na een onvolledige levering. Harrow dwingt een verontschuldiging af voor Julia. Chalky ziet een kans na het afbranden van een promenade-instituut.
Gyp slaat toe in Atlantic City en Nucky en Eddie moeten onderduiken bij Chalky. Wanneer de Artemis Club onder de voet wordt gelopen door de trawanten van Rosetti, overweegt Gillian een zakelijke toekomst die een onwelkome partner omvat. Luciano sluit een deal die hij zich zal berouwen. Harrow verliest zijn huiselijke privileges.
Seizoensfinale. In een wanhopige poging om Gyps alliantie met Masseria te verbreken en Atlantic City te heroveren, geeft Nucky een van zijn paradepaardjes in handen van Rothstein. Harrow keert naar Gillians bordeel terug om de puntjes op de i te zetten. Na zijn arrestatie in New York moet Luciano noodgedwongen in zee gaan met een nieuwe heroinepartner. Chalky en Capone roepen een onderlinge wapenstilstand uit om de trawanten van Masseria aan te pakken. Margaret besluit een einde te maken aan de ene relatie en overweegt de draad van een oude weer op te nemen...
Boardwalk Empire seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.