Einstein And Eddington
Einstein And Eddington

Einstein And Eddington

Inbegrepen bij Movies & Series XL

Drama | 2008 | 89 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0


Tijdens de Eerste Wereldoorlog zorgden twee mannen voor een van de grootste wetenschappelijke doorbraken van de 20ste eeuw. In 1913 heeft de dan nog relatief onbekende Duitse theoreticus Albert Einstein al enkele jaren getimmerd aan zijn Algemene Relativiteitstheorie. Zijn bevindingen dreigden twee eeuwen van Newtoniaanse zekerheden en de funderingen van de Britse wetenschap onderuit te halen. De Britse wetenschapper Arthur Eddington was een van de meest vooraanstaande astrofysici van zijn tijd en Directeur van het Cambridge Observatory, waar ooit Sir Isaac Newton had gezeteld. Omdat Eddington stellig geloofde in het motto dat de waarheid geen grenzen kent, begon hij een briefwisseling met Einstein. In een tijd waarin alles wat Duits was, per definitie verdacht was, wierp hij zich op als de enige verdediger van diens theorieën. Een foto die hij maakte tijdens een expeditie naar Afrika levert het bewijs dat Einstein gelijk had. De Duitser ontpopt zich in 1919 tot een heuse wereldster...
Einstein And Eddington

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.