background
Treme seizoen 3

Treme seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama, | 2012 | 59 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Eerste aflevering van het derde seizoen. Antoine Batiste flirt met het martelaarschap. Janette Desautel loopt haar oude aartsvijand, Enrico Brulard, en een nieuwe aanbidder tegen het lijf. Delmond en Albert Lambreaux gooien hun album met Indian Jazz op de markt. Toni Bernette ontmoet L.P. Everett, een nieuwe bondgenoot in haar onderzoek naar de post-Katrina moorden. LaDonna Batiste-Williams ontdekt dat inwonen bij je schoonfamilie dicht aanleunt bij een verblijf in de hel. Ook Sonny krijgt het aan de stok met een helse schoonfamilie, en hij is niet eens met Linh getrouwd. Nelson Hidalgo gaat op zoek naar nieuwe geldbronnen.
De leerlingen van Antoine tonen zich erg geinteresseerd en de demo van Annie gooit hoge ogen. Er is ook wederzijdse interesse tussen Sonny en Linh, maar daar worden voorlopig geen hoge ogen gegooid. "Waar rook is, moet vuur zijn", denkt nieuwkomer L.P. Everett, een jonge grootstadsreporter. Ook LaDonna krijgt het te warm onder de voeten en ze besluit het huis van haar schoonfamilie te verlaten. Hidalgo ontdekt een nieuwe invalshoek. Janettes weerstand kalft af. Albert verneemt dat hij een chronische longaandoening heeft.
Janette, Aunt Mimi en Annie engageren zich voor iets nieuws, maar ze zijn niet alle drie even enthousiast. Toni heeft misschien de moordenaar gevonden die ze zocht. Terry is nog steeds op zoek naar de zijne. L.P. Everett maakt kennis met de familie van zijn slachtoffer. Batiste speelt trombone in Texas. Sonny speelt zijn muziek dichter bij huis.
Antoine Batiste verricht een goeie daad en een huiseigenaar vermoedt dat de daden van Nelson Hidalgo misschien iets minder deugdzaam zijn. Davis McAlary slaagt er niet in om Sugar Boy Crawford te tekenen voor zijn opera, maar Delmond Lambreaux kan zijn vader ertoe overhalen om zich te laten inschrijven voor bijstand van de New Orleans Musicians' Clinic. L.P. Everett ontdekt dat zijn skelet zonder hoofd wel degelijk ooit een hoofd bezat.
Antoine Batiste danst de "Cupid Shuffle" terwijl het huis van Desiree's moeder instort. De ouders van Annie T vernemen tijdens hun bezoek dat hun dochter een platencontract heeft afgesloten. De kinderen van Albert Lambreaux ontdekken de ware toedracht in verband met zijn lymfoom. Toni Berrnette komt erachter dat Sofia een vriendje heeft. Wanneer Sofia wordt tegengehouden door agent Billy Wilson, doet Toni Bernette een oproep aan NOPD-kapitein Marcus Grayson. Janette Desautel viert een reunie.
Sonny rept zich, maar hij mist de boot. Fats Domino zet Davis McAlary's verbeelding - en pianotoetsen - aan het werk. Antoine Batiste gaat op zoek naar iemand die Jennifer kan helpen met lezen. Janette Desautel gaat door de hel van het bedrijfsleven. Toni Bernette en L.P. Everett hebben een getuige te pakken. Desiree sluit een nieuw bondgenootschap.
Het is weer tijd voor Carnaval. Toni Bernette treft rechter Gatling aan in Galatoire's waar hij niet alleen bevelschriften maar ook drankjes uitdeelt. Janette Desautel gaat voor advies aankloppen bij Emeril Lagasse en ze deconstrueert een "crawfish etouffée" met Al Roker. Sonny hervalt in een... nieuwe gewoonte. Terwijl Nelson Hidalgo erop los kletst, speelt Annie mee met de Neville Brothers op het Mardi Gras Ball in Washington, D.C.
Desautel's op de Avenue kent een rustige openingsdag. Sonny verpandt instrumenten om juwelen te kopen. LaDonna Batiste-Williams ontvangt bedreigingen van een vreemde, maar krijgt steun van Albert Lambreaux. Sofia Bernette wordt, om eigen bestwil, uit haar huis gezet. Terry Colson ziet bij een van zijn onderzoeken het gras vanonder zijn voeten gemaaid en ontdekt dat zijn populariteit tanende is. Desiree gaat in de clinch met Robinette.
Janette Desautel wordt aangevallen door langoestenravioli. Terry Colson overleeft een aanval. Zijn positie bij de NOPD ligt onder vuur, maar zijn relatie met Toni Bernette verbetert zienderogen. LaDonna Batiste-Williams ontdekt de ware betekenis van al die dreigende gebaren.
Davis McAlary en Cheeky Blakk gaan "full ghetto" wanneer McAlary zijn muzikantenbestaan vaarwel besluit te zeggen. Tim Feeny toont zijn ware gelaat en zijn bedoelingen aan Desautel wanneer hij ontdekt dat ze een illegale benefiet wil organiseren voor Gigi's. Delmond Lambreaux knipt zijn banden door met de mensen die hem manipuleren. Toni Bernette is positief gestemd in verband met de mogelijke vervolging van de moordenaar van Joey Abreu.
Treme seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.