Mission: Impossible III
Mission: Impossible III

Mission: Impossible III

Actie | 2006 | 126 min |    | Beschikbaar t/m 31-05-2019 | € 2.99


Super-spion Ethan Hunt heeft zich teruggetrokken als opleider van IMF-agenten. Maar hij wordt teruggeroepen om de meest onverzettelijke schurk ooit te confronteren - Owen Davian, een gewetensloze, internationale wapens- en informatieprovider, die geen berouw kent. Hunt verzamelt zijn team: zijn oude vriend Luther Strickell, transport-expert Declan en zijn man op de achtergrond Zhen. Ze moeten een van zijn eigen leerlingen redden, Lindsey, die is ontvoerd tijdens het surveilleren van Davian. Het wordt al snel duidelijk dat Davian goed is beveiligd, een sterk netwerk om zich heen heeft en ronduit kwaadaardig is. Dit dwingt Hunt terug te keren in het veld om zijn vrouw, Julia, te redden en om dubbelspionnen van IMF te ontmaskeren.
Mission: Impossible III

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu voor maar € 11,95 per maand.

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.