background
Curb Your Enthusiasm seizoen 8

Curb Your Enthusiasm seizoen 8

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2011 | 30 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

De hereniging tussen Larry en Cheryl was slechts een kort leven beschoren, toen bleek dat zij geen respect kon opbrengen voor hout. Een jaar later ontmoet hij zijn echtscheidingsadvocaat, Randy Berg, en lijkt hij af te stevenen op een goeie deal. Maar wanneer een andere, joodse advocaat bij een restaurantincident tussenbeide komt, ontslaat hij Berg. Larrys geste om scoutskoekjes te kopen van het dochtertje van de Dodgers-baas eindigt in een bloedbad. Tot overmaat van ramp raadt Larry hem zijn nieuwe advocaat aan.
Een aantal voorvalletjes zorgen ervoor dat Larry een onwaarschijnlijk rolmodel wordt voor mishandelde vrouwen. De nieuwe vriendin van Richard Lewis blijkt een burlesque-danseres met fantastische borsten. Tot Larry een kleine mankementje opmerkt en de danseres meteen ook besluit om haar borsten te laten verkleinen, tot groot verdriet van Lewis. En een laptop die Larry in bewaring had gekregen, maar doorspeelde aan een zwarte man, zorgt voor een rassenrelletje.
Larry, Jeff en hun teamgenoten Ron en Eddie maken zich klaar voor het golftoernooi van hun club. Het ziet er goed uit, zolang ze Funkhouser maar kunnen overtuigen om mee te spelen. Maar Funkhouser heeft na zijn scheiding en midlifecrisis het religieuze licht gezien en weigert zijn keppeltje af te nemen in een nieuw Palestijns kiprestaurant. Dat leidt tot een hele reeks verwikkelingen, vooral wanneer Jeffs dochter, Sami, Larry inhuurt als "sociale huurmoordenaar" om haar moeder op een vreselijke gewoonte te wijzen...
Een dag vol kantoorperikelen voor Larry. Eerst is er zijn assistente, Antoinette, die vrijaf wil om te zorgen voor haar stervende vader en dan is er Dino, die pas zijn intrek heeft genomen op de verdieping, en al meteen zijn eigen keukenkasten opeist. Op restaurant doorbreekt Larry een relationeel taboe wanneer blijkt dat hij iets heeft met Heidi, het serveerstertje dat hen bedient. Susie begint intussen te vermoeden dat Jeff er een geheime affaire op nahoudt...
Jeff en Susie organiseren een vaarweletentje voor ze naar New York verkassen om er de zomer door te brengen. Larry leert Vance kennen, een vriend van Susie die een gelofte van stilte heeft afgelegd, maar toch nog communiceert door te lippen. Bij het aanschuiven aan het buffet interpelleert hij een vrouw die voorkruipt onder het mom van een gesprek met een oude bekende. Tessler nodigt Larry uit voor een benefietavond maar Larry wimpelt hem af omdat hij "naar New York" moet. En het ziet ernaar uit dat het laatste uur geslagen heeft voor de hond van Jeff en Susie.
Op het vliegtuig naar New York bevindt Larry zich naast een mooie vrouw, maar hij slaagt er niet in om een gesprek aan te knopen. Wanneer hij van het toilet terugkeert en over zijn lange veters struikelt, slaat hij per ongeluk een dronken bullebak buiten westen. De stewardessen en passagiers vergasten Larry op applaus en bij de terugkeer naar zijn zitje, blijkt de held van de dag plots wel een interessante gesprekspartner voor zijn buurvrouw, Donna. Tijdens een lunch spotten Larry en Jeff de Britse komiek Ricky Gervais, die Jeff dolgraag zou vertegenwoordigen.
Tijdens de opening van een kunstgalerij blijkt het te klikken tussen Larry en een mooie vrouw, die hem prompt haar nummer geeft. Hij vertelt het voorval aan zijn oude vriendin Rosie O'Donnell, die net iets gelijkaardigs heeft meegemaakt. Na veel vijven en zessen komen ze erachter dat het om dezelfde vrouw gaat, Jane, die dus duidelijk biseksueel is. Als blijkt dat noch Larry, noch Rosie van plan zijn om een duimbreed toe te geven, barst er een genadeloze tweestrijd los. Met de hulp van een van Leons pilletjes ontpopt Larry zich tot een beest in bed.
Terwijl hij in New York op een taxi wacht, is er een vrouw die hem "voorstroomt" door wat verder op het trottoir post te vatten. Jeff neemt Larry daarna mee naar een uitvinder, Ira. Die toont hen zijn recentste uitvinding, een autoperiscoop. Hoewel ze het idee wel zien zitten, brengt een investering in een volslagen vreemde hen toch aan het twijfelen. Als ze wat later kennismaken met Gabby, zijn niet bepaald aantrekkelijke vrouw, zijn ze overtuigd: dit moet een man met karakter zijn. Ze stemmen toe in een testrit en blijken dol op de periscoop...
Tijdens een etentje in New York City vraagt Susie aan Larry of hij misschien een door Mookie Wilson gesigneerde bal kan versieren voor de verjaardag van Jeff. Maar wanneer hij wordt afgeleid door een ijscowagen van Mr. Softee, stort hij zijn hart uit bij zijn therapeut: in zijn jeugd speelde hij ooit een partijtje strippoker in een truck van Mr. Softee en dat liep zeer vernederend af. Helaas blijken zijn jeugdherinneringen ook in het heden onvoorziene, catastrofale gevolgen te hebben...
Terwijl hij zit te wachten op zijn vriendin Jennifer, krabbelt Larry een Hitlersnorretje en een swastika op een persoon in een van haar tijdschriften. Dan verschijnt haar zoontje Greg ten tonele. Het verwijfde kereltje heeft net een aflevering van Project Runway gezien en vindt het hakenkruis designgewijs wel iets hebben, dus vraagt hij er een voor zijn verjaardag. Wanneer Jennifer in de bar achtergronddeuntjes speelt op haar piano, eist Larry dat de aanwezige klanten hun mond houden. Onder hen zijn bovenbuur, Michael J. Fox. Bij het buitengaan schudt Fox met zijn hoofd naar Larry, die zich afvraagt of dat nu een statement was of een nevenwerking van zijn Parkinson's.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.