Mamma Mia!
Mamma Mia!

Mamma Mia!

Romantiek | 2008 | 104 min |   | Beschikbaar t/m 19-09-2019 | € 2.49


Mamma Mia! is een swingend muzikaal meesterwerkje naar de gelijknamige wereldwijde musicalhit. Gedragen door zijn sterrencast en de onsterfelijke popsongs van ABBA, ontpopt de film zich tot een spetterend zang- en dansspektakel. Aanstaande bruid Sophie heeft zich tot doel gesteld haar vader terug te vinden voor de grote dag aanbreekt. Maar er is een klein probleempje: ze weet niet precies wie haar vader is. Bij het heimelijk doorpluizen van de dagboeken van haar moeder, heeft ze immers ontdekt dat hij één van haar drie grote liefdes zou kunnen zijn. Achter de rug van haar moeder om, nodigt dochterlief de drie mannen uit. Maar hoezeer Sophie ook haar best doet om de aanwezigheid van de drie "ongenode" gasten te verbergen, de waarheid komt aan het licht en de poppen gaan aan het dansen.
Mamma Mia!
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Mamma Mia!
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.