Scarface
Scarface

Scarface

Misdaad | 1983 | 163 min |     | Beschikbaar t/m 21-08-2019 | € 1.99


Oscarwinnaar Al Pacino speelt de hoofdrol als de onvergetelijke Tony Montana, een van de meest meedogenloze gangsters die ooit op het witte doek te zien waren. In een regie van topregisseur Brian DePalma en geproduceerd door Martin Bregman, volgt Scarface de gewelddadige carrière van een misdadiger, een Cubaanse vluchteling die zich uit het niets een weg omhoog schiet naar de hoogste gelederen van Miami's cocaïne-imperium. Het boeiende scenario van de hand van Oscar-winnaar Oliver Stone, de opzwepende muziekscore van Giorgio Moroder en het geniale inzicht in de Latijns-Amerikaanse gemeenschap van Miami maken van Scarface één van Hollywoods allerbeste gangsterdrama's. Scarface schetst een onthutsend beeld van de macht van de drugs achter de façade van de Amerikaanse Droom.
Scarface
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Scarface
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.