background
Curb Your Enthusiasm seizoen 7

Curb Your Enthusiasm seizoen 7

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2009 | 30 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

De zieke Loretta wacht angstvallig de resultaten van haar biopsie af. Larry ziet de relatie al een tijdje niet meer zitten, maar als hij met Loretta wil kappen, moet hij het wel doen voor het stellen van de diagnose. Intussen werd Bam Bam, Funkhousers zus, ontslagen uit de psychiatrische instelling. Maar het bezoek van Jeff en Larry krijgt een staartje: Jeffs mooie gebaar eindigt in de koffer. Tijdens een etentje bij de Greenes kondigt Bam Bam doodleuk aan dat ze met Jeff heeft geslapen. Die ontkent alles en voert aan dat ze gek is. Larry loopt toevallig Cheryl tegen het lijf. Leuk is dat ze elkaar allebei blijken te missen. Minder leuk is dat Loretta intussen haar resultaten heeft gekregen...
Larry troont Loretta mee naar een dokter die zijn patiënten ertoe aanmaant om "te kappen met kanker" door hun giftige levenspartners te dumpen, in de hoop dat ze zich aangespoord voelt om HEM te dumpen. Voorts wil Larry Leon een dienst bewijzen, maar het plan vliegt als een boemerang in zijn gezicht als hij Leons vriend per ongeluk inlicht over het feit dat Leon met zijn vrouw slaapt. Dankzij enkele misverstanden omtrent pijpen beledigt Larry niet alleen de nieuwe vriendin van Richard Lewis, maar ook Loretta gaat ervandoor en ze neemt de rest van de Blacks - minus Leon - mee.
Larry trekt samen met Jeff naar de directie van NBC om een Seinfeld-reünie kordaat van tafel te vegen. Onderweg loopt hij Cheryl tegen het lijf. Ze is weer beginnen acteren en vindt de reünie niet eens zo'n slecht idee. Misschien kan hij zelfs een rolletje schrijven voor haar? Een droomscenario voor Larry: zo wint hij Cheryl terug! Hij slaagt erin om de voltallige cast over de streep te trekken, maar jaagt - voor een pietluttige reden - het hoofd van NBC tegen zich in het harnas. En er is nog een probleempje: Jerry heeft de rol van George zijn ex, bestemd voor Cheryl, toegezegd aan Meg Ryan...
Larry bezoekt Dr. Morrison om zijn verbrande hand te laten verzorgen en weet hem ervan te overtuigen om een uitzondering te maken op zijn "geen privénummer"-politiek. De dokter stemt met tegenzin in en Larry maakt prompt misbruik van zijn privilege. Hij is ziedend als hij daarna verneemt dat Ted en Mary Jeff en Susie uitnodigen om te genieten van de gastronomische cadeaubon die hij hen nota bene gegeven heeft! Voorts loopt hij een oude vriendin, Mary Jane Porter, tegen het lijf. Ze inviteert hem voor een etentje, maar wanneer haar jaloerse vriend dat ontdekt, moet Larry op de vlucht slaan.
Larry wordt geconfronteerd met de ups en downs van het uitgaan met een gehandicapte wanneer hij begint aan te pappen met Denise, voor hij beseft dat ze in een rolstoel zit. Seks en trappen liggen moeilijk, maar gereserveerde parkeerplaatsen, de speciale behandeling in restaurants en vrienden en kennissen die je in een nieuw daglicht zien, dat zijn toch wel pluspunten. Helaas zetten een conflict met Rosie O'Donnell over een restaurantrekening, en een ongelukkige kettingreactie - met dank aan zijn Blackberry - een domper op de andersvalide feestvreugde.
Larry en Jerry kunnen de ontblote buik van hun assistente Maureen niet langer aanzien, maar het is Larry die de boodschap moet overbrengen. Diep beledigd gooit Maureen er het bijltje bij neer. Julia, die haar het baantje bezorgde, eist dat Larry zijn misstap meteen rechtzet, al was het maar om Maureens labiele moeder te ontzien. Larrys nieuwe pillen, een miraculeus wenende Jezus en een traumatische flashback eindigen met een zelfmoordpoging, een heldendaad en... een ontbloot middenrif.
Larry stelt enkele genereuze gebaren. Hij wil de grafsteen van zijn moeder laten hermaken wanneer hij ziet dat zijn vader probeerde te beknibbelen op de kost per letter. Hij biedt ook aan om het studiegeld van een familiegeld te betalen. Maar zijn brute pech en onaangepaste gedrag op het golfterrein stellen zijn goede daden helemaal in de schaduw: hij wordt nota bene met de vinger gewezen voor de hartaanval van Norm, die dood neerzijgt op het parcours, en de moord op de geliefde zwarte zwaan van Mr. Takahashi.
Tijdens een brandweeroefening in de Banana Republic maakt Larry kennis met agent Krupke. Hij is erg verbaasd als blijkt dat de man het beroemde lied uit de musical West Side Story niet kent. Wanneer de oefening blijft aanslepen, trekt hij de broek uit die hij aan het passen was, maar hij slaagt er niet om zijn eigen broek terug te krijgen. Wanneer Susie een onderbroekje vindt in het handschoenenvak van Jeffs auto, wil hij dat Larry ervoor opdraait. Cheryl doet een auditie voor Jerry en Larry, maar de "formaliteit" blijkt dat allesbehalve wanneer haar vriendin Virginia met het rolletje gaat lopen. Achteraf stelt Larry zich wel vragen bij de plotse nekblessure van Virginia, maar Cheryl is de perfecte invaller voor de rol van George zijn ex.
De repetities voor de reünie van Seinfeld kunnen beginnen en Julia en George zijn verwonderd dat Cheryl uiteindelijk toch de rol van de ex-vrouw van George heeft kunnen bemachtigen. Een van de producers stelt Larry voor aan zijn negenjarig dochtertje. Het meisje heeft niet alleen last van "uitslag op haar p**sje", maar knoopt via sms ook een onwelkome vriendschap aan met Larry. Leon komt, op vraag van Larry, naar de set om de angsten van Michael Richards met betrekking tot zijn pas ontdekte ziekte van Groat te kalmeren. Dat plan keert zich echter tegen hem.
Larry hoopt stilletjes dat zijn heroveringsplan werkt wanneer Cheryl hem uitnodigt om het scenario voor de reünie van Seinfeld door te nemen. Maar Larry heeft een aanvaring met koffieleverancier Mocha Joe en komt te laat. Daardoor gaat Cheryl te rade bij Jason en besluit de jaloerse Larry om het einde te herschrijven. Jason stapt op en Larry stelt voor om hem zelf te vervangen. Maar de rest van de cast vindt zijn vertolking maar niets. Larry stapt op, Jason keert terug en Larry gaat thuis, in zijn dooie eentje, de show bekijken. Dan gaat de deurbel...

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.