background
Curb Your Enthusiasm seizoen 6

Curb Your Enthusiasm seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2007 | 30 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Larry heeft eindelijk het perfecte excuus gevonden om onder een paar feestjes uit te komen. Denkt hij, want hij krijgt zijn plannetje als een boemerang in zijn gezicht terug. Bovendien ontketent hij zo een grote ruzie met Cheryl. Om zijn fout goed te maken, stemt hij erin toe om de Blacks op te vangen, een zwart gezin dat have en goed verloor tijdens Orkaan Edna. Maar zijn de Blacks wel opgewassen tegen Larry's onwaarschijnlijke roekeloosheid en gebrek aan respect, om van zijn zwakke gebakjesselectie nog maar te zwijgen?
Larry, die zich eens van zijn goede kant wil laten zien, besluit een donatie te doen aan een waardige zaak. Maar wanneer het openbaar wordt dat hij de anonieme donateur is van de nieuwe ziekenhuisvleugel, is hij ziedend. Een vreemde vlek op een deken van de Davids bezoedelt de reputatie van Larry, Jeff en de Blacks. In de stomerij beschuldigt hij de uitbaatster ervan dat ze zijn trui aan iemand anders heeft meegegeven en gaat hij ernaar op zoek.
Larry en Jeff bespreken het plotse, bizarre overlijden van de moeder van Marty Funkhouser, die in haar rolstoel overreden werd. Larry beklaagt zich erover dat Marty hem niet terugbelde om hem te bedanken voor zijn condoléanceberichtje. Hij vindt het ook vervelend dat Marty hem nog vijftig dollar schuldig is, want daarmee kun je rouwende mensen toch niet lastigvallen? Wat later, in een ijssalon, krijgt Larry het aan de stok met de "staaltjesmisbruikster" die voor hem in de rij staat. De vrouw blijkt de decaan te zijn van de school waar de kinderen van zijn gastgezin op een wachtlijst staan.
Er rijzen pijnlijke vragen omtrent Larry's overmatige toiletgebruik wanneer Cha Cha, de vriendin van Richard Lewis, een baan krijgt aan de overkant van de hal, rechtover zijn bureau, naast de mannentoiletten. Een incident met een ober en de steak die Jeff meenam naar huis, heeft nare gevolgen voor diens hond.
Larry heeft een verjaardagsgeschenk gekocht voor Ted Danson, een koffietafelboek getiteld "Mondo Freaks". Maar aan wie hij zijn geschenk ook toont - Ted, de chauffeur van de limousine, tennisster John McEnroe, een groep willekeurige rouwenden, Paul McCartneys ex-vrouw Heather Mills... - het monsterboek blijkt haast bij niemand in de smaak te vallen. Een en ander brengt ook Larry's kerkhofarrangementen in het gedrang...
Een defecte broodrooster maakt Loretta, Leon en Cheryl het leven zuur. Larry beledigt herhaaldelijk een meisje met gehoorproblemen omtrent het kleine hondje dat ze met zich meezeult. Larry en Leon wisselen per ongeluk van telefoon. Larry bezorgt het voltallige publiek van Sammy's schoolstuk - een productie van Grease - een trauma door Jeffs ongedierteverdelger uit te nodigen.
Cheryl is het eindelijk kotsbeu dat Larry Larry is nadat ze in haar vliegtuig doodsangsten zit uit te staan terwijl manlief vrolijk doormekkert over het niet-functioneren van zijn tv-toestel. Wanneer Cheryl aankondigt dat ze Larry verlaat, zorgt het incident al snel voor een tweespalt in Larrys vriendenkring. De meesten zijn er niet erg happig op om Larry mee te delen welke kant ze in het conflict zullen kiezen.
Larry gaat naar het ziekenhuis om zijn nieuwe vriendin te bezoeken, die orthopediste is. Terwijl hij in het toilet zit, vangt hij één kant van een dolgedraaid, uitermate beledigend gsm-gesprek op. Maar wanneer hij doodgewoon herhaalt wat die ene man gezegd heeft, beledigt hij een andere dokter. Nota bene de arts die op het punt staat om Jeff te opereren. Het enige wat er uiteindelijk gebeurt is dat Jeffs hoofd wordt kaalgeschoren. Als Jeff besluit om het ziekenhuis voor de rechter te dagen, moet Larry opdraven als getuige.
Larry bekokstooft een vreselijk ingewikkeld plan om Cheryl te heroveren. Hij probeert haar indirect in te palmen door onder meer een wit voetje te halen bij haar therapeute. Intussen beschuldigt Larry Marty Funkhauser ervan dat hij onder valse voorwendsels liefdadigheidsgeld aanneemt.
Uitmuntend nieuws voor de Blacks: ze kunnen eindelijk terug naar huis. Nadat Larry afscheid van hen heeft genomen, slaagt hij er eens te meer in om de verkeerde persoon te beledigen. Die neemt weerwraak door een vreselijk gerucht te verspreiden over Larry en een hamster. Gelukkig is er nog de bat mitzvah van Jeffs dochter, waar hij de uitgelezen kans ziet om dat vicieuze gerucht publiekelijk de kop in te drukken. En misschien kan hij het ook weer bijleggen met Cheryl, wie weet.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.