Treme seizoen 2
Treme seizoen 2

Treme seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

11 afleveringen | Drama | 2011 | 59 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


De gebeurtenissen van seizoen 1 vonden ongeveer drie maanden na Katrina plaats en beleefden hun hoogtepunt rond het karnavalseizoen. Dit tweede seizoen gaat ongeveer acht maanden na het einde van seizoen verder, of 14 maanden na Katrina. Ironisch genoeg is het voor de lokale bevolking die we hebben leren kennen - muzikanten, restauranthouders, radiodeejays, boegbeelden van de gemeenschap... - nog moeilijker geworden om te overleven. Twee van hen zijn zelfs al naar NYC verhuisd. Zij die achterbleven krijgen te maken met verhoogde criminaliteit en afkalvende regeringssteun. Het land staat immers voor nieuwe crisissen, weg van de Golf, die overigens nog bezoedeld moet worden door gigantische olievlekken. Maar de trotse, uitdagende spirit die zo typisch is voor de stad en voor de Treme-wijk laat zich niet zomaar fnuiken...
Treme seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Treme seizoen 2
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.