background
Curb Your Enthusiasm seizoen 5

Curb Your Enthusiasm seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

11 afleveringen | Komedie | 2005 | 30 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Net nu de grote joodse feestdagen zich aandienen, heeft Larry een bijnadoodervaring. Die schokkende gebeurtenis, en een opmerking van zijn vader, blijven nazinderen bij Larry. Speelt zijn identiteit dan toch een grotere rol dan hij dacht? Gelukkig is er ook goed nieuws: er wordt eindelijk een broodje naar hem vernoemd! Helaas vindt hij het broodje zelf niet helemaal je dat...
Wanda Sykes vermoedt dat Larry zich met opzet een hond met "racistische trekjes" heeft aangeschaft. Larry valt van zijn voetstuk als voorvechter van de lesbische zaak. En Larry huurt een privédetective in om in zijn eigen verleden te gaan spitten.
Larrys besluit om een beha te kopen voor zijn huishoudster en belandt daardoor in erg nauwe schoentjes. Haar man, Jesus, en de buren blijken immers totaal niet opgezet met zijn goedbedoelde initiatief. Gelukkig blijkt zijn schoonvader helemaal weg van "The Passion of the Christ", en brengt een rekwisiet uit Mel Gibsons film soelaas.
Larry beledigt de eigenaar van een Japans restaurant tot in het diepste van zijn wezen door te impliceren dat zijn vader geen echte kamikazepiloot was. Wat later beschuldigt Larry de uitbaters van het rusthuis waar zijn vader verblijft van gesjoemel met de bingo.
Larry verneemt dat Richard Lewis bedlegerig is en dringend een niertransplantatie moet ondergaan. Hoewel zowel Larry als Jeff als perfecte orgaandonoren uit de bus komen, blijkt geen van beiden van plan om hun waardevolle organen zomaar te grabbel te gooien.
Tijdens een bezoek aan het ziekenhuis wordt Larry lid van de "Make a Wish"-stichting. Tijdens een feestje in de Playboy Mansion wordt zijn smoking jacket, een erfstuk van zijn vader, verwisseld met dat van Hugh Hefner. Wanneer die het kleinood meeneemt naar het toilet, wil Larry het bezoedelde kledingstuk niet meer terug.
Een seksueel delinquent komt zich in de buurt vestigen en Larry oppert dat diens kaalheid de "kale gemeenschap" in een kwaad daglicht zal stellen. Maar bij nader inzien blijkt de kerel best mee te vallen en hij nodigt hem uit voor zijn seideravond. Intussen koestert Larry het vermoeden dat Dr. Mark zijn krant steelt, na een tip van zijn buurvrouw Ethel. Tijdens het feest komt de hele boel tot ontploffing.
Larry is nog steeds druk op zoek naar een nieuwe nier voor zijn goede vriend Richard Lewis (zodat hij zijn eigen nier niet hoeft op te offeren). Dan leert hij toevallig het hoofd van het nierconsortium kennen. Hij knoopt meteen vriendschap aan met de man en nodigt hem, samen met zijn dochter, uit voor een skitrip. Helaas verloopt niet alles zoals gepland. Intussen beweert een verpleegster dat Jeff bepaalde "tekortkomingen" heeft.
Larry ontdekt dat iemand zijn jasje geleend heeft zonder om toestemming te vragen, maar hij slaagt erin om de schuldige te vatten. Hij besluit ook een gokje te wagen bij een Koreaanse bookmaker. Maar wanneer het huwelijk van de vrienden van Cheryl ingezegend wordt op het strand, beschuldigt Larry de Koreaanse bookmaker ervan dat hij Jeffs vermiste hond heeft klaargemaakt en opgediend.
In de laatste aflevering van het vijfde seizoen ontdekt Larry wie zijn echte ouders zijn. Hij vliegt naar Arizona om hen te ontmoeten. Wanneer hij een religieuze openbaring krijgt die zijn leven op zijn kop zet, besluit hij zijn nier te doneren aan zijn vriend Richard Lewis. Zal Larry de operatie overleven... of wordt dit het einde?
Curb Your Enthusiasm seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.