background
Curb Your Enthusiasm seizoen 4

Curb Your Enthusiasm seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2004 | 30 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Larry herinnert Cheryl aan het ongewone geschenk dat zij hem beloofd heeft voor hun tiende huwelijksverjaardag. Cheryl, die gewoon wil dat ze elkaar opnieuw het jawoord geven, staat erop dat Larry de daad bij het woord voegt en op zoek gaat naar een vrouw die met hem het bed wil induiken. Wanneer regisseur Mel Brooks in een karaokebar de hemelse zangstem van Larry hoort, biedt hij hem een verrassende rol aan in de nieuwe versie van zijn hitmusical The Producers.
Tijdens de repetitie voor The Producers stuit Larry op de blinde Mike, die hij ooit hielp verhuizen. Mike heeft een succesvolle carrière in de showbusiness en een vriendin die beweert model te zijn. Larry's obsessie voor borsten valt niet in goede aarde bij zijn vrienden. Tot overmaat van ramp verknalt hij het verjaardagsfeestje van medespeler Ben Stiller door zijn oog bijna uit te steken. En geen geschenkje te voorzien, ook al was er duidelijk gezegd: geen geschenkjes!
Het botert nog steeds niet tussen Larry en Ben, en wanneer hij weigert om voorin in zijn auto te gaan zitten, bedreigt hun ruzie het voortbestaan van de productie. Uit pure goedheid laat Larry de auto van Cheryl wassen door een groep mensen met een verstandelijke handicap. Om zich te excuseren voor zijn gedrag regelt hij een blind date voor de blinde Mike.
Larry beschuldigt de weerman ervan dat hij de media manipuleert zodat hij de country club helemaal voor zichzelf kan houden. Intussen verneemt hij dat David Schwimmer, de grote ster uit Friends, werd aangezocht om naast hem een rol te vertolken in The Producers.
Omdat ze er nog altijd van overtuigd is dat hij met haar flirtte, besluit Dalilah de Hygiëniste om Larry officieel mee uit te vragen. Helaas gooit Oscar de hond roet in het eten. Leo Funkhauser valt finaal ten prooi aan zijn "goedaardige" Hodgkin's. Wanneer Larry tijdens het groeten één van zijn golfclubs meent te herkennen in Leo's doodskist, vraagt hij Jeff om de club te verwisselen. Het gevolg is dat Larry uit de golfclub wordt gegooid. Er zit niets anders op dan zich in een republikeinsgezinde club binnen te liegen...
Larry slooft zich uit om tickets te bemachtigen voor een veelbelovende wedstrijd van de Dodgers. Maar voor hij kan gaan, moet hij nog enkele hinderpalen uit de weg ruimen. Zoals: onder zijn burgerplicht als jurylid zien uit te komen, een vriend naar het vliegveld brengen en wat marijuana voor medische doeleinden scoren voor de groene staar van zijn vader. Gelukkig zorgt zijn kennismaking met een flink uit de kluiten gewassen prostituee voor een verlichting van zijn taken.
Voor hij zich voluit in het Producers-avontuur kan storten, moet Larry eerst een medisch attest kunnen voorleggen. Helaas vertoont zijn hart rare kuren en krijgt hij van zijn arts een kleine hartmonitor aangemeten. Larry misbruikt het apparaatje om aan allerhande netelige situaties te ontsnappen, zoals een babyfeestje, beschuldigingen van racisme en een auto-ongeval. Een en ander zet zijn relatie met David Schwimmer, zijn co-ster uit de Producers, op de helling.
Larry en Jeff besluiten een "Girls Gone Wild" video te kopen, maar dat valt niet bepaald in goede aarde bij Larry's secretaresse enerzijds en bij Jeffs vrouw anderzijds, vooral niet wanneer de hond tijdens een visie wegloopt. Intussen roept Larry de hulp in van zijn tuinman, een Amerikaan van Indiaanse afkomst. Cheryl kampt met een vrouwelijk probleempje nadat Larry zijn condoom per abuis binnenstebuiten heeft aangetrokken...
Tijdens een etentje komt Larry tussen twee vuren te zitten wanneer er een generatieconflict ontstaat tussen een deelnemer van de tv-reeks Survivor en een overlevende van de holocaust. Larry en Cheryl besluiten hun huwelijksgeloften te hernieuwen, maar Larry heeft moeite om zijn huwelijksgeloften - of zijn dialogen voor The Producers - te onthouden.
In de laatste aflevering van het vierde seizoen vliegt Larry David samen met zijn co-sterren David Schwimmer en Cady Huffman naar New York, om er op te treden op Broadway, met hun versie van "The Producers". Onderweg maakt hij ruzie met Schwimmer, ontwikkelt hij een vreemde band met Huffman, komt hij tot de vaststelling dat hij veel te veel fooien heeft en probeert hij Cheryls cadeautje voor hun tiende huwelijksverjaardag te incasseren. Op het podium slagen Larry en David er eindelijk in om de strijdbijl te begraven en blazen ze het publiek weg. Verrassend genoeg blijkt Mel Brooks zelf niet onder de indruk.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.