background
Doctor Who seizoen 2

Doctor Who seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

15 afleveringen | SciFi, Avontuur | 2005 | 44 min |    | Beschikbaar t/m 01-10-2018 | € 0

De Doctor en Rose gaan aan boord van de Tardis om nieuwe tijd- en ruimteavonturen te beleven. Maar wanneer ze in een verre toekomst een bezoekje brengen aan de nieuwe woonplaats van de mensheid, stuiten ze in een luxueus ziekenhuis op gruwelijke geheimen. Tot overmaat van ramp duikt een lang doodgewaande vijand weer op: de flinterdunne Cassandra... en ze zint op wraak.
De Doctor en Rose moeten Koningin Victoria beschermen, maar wie of wat is er opgewassen tegen het Keizerrijk van de Wolf?
In het heden onderzoekt de Doctor een Londense school waar 's nachts vreemde, vleermuisachtige schepsels rondspoken. Tijdens zijn onderzoek stuit de Doctor op zijn oude vriendin Sarah Jane Smith die er zelf met een geheime missie bezig is. Allebei hebben ze een rekening te vereffenen en Rose ontdekt wat het echt betekent om de metgezellin van een Time Lord te zijn.
In het Frankrijk van de 18de eeuw vindt de Doctor niet alleen liefde, maar ook boosaardige robotten. In haar dromen ziet Madame de Pompadour vaak een vreemdeling die zichzelf de Doctor noemt. Kan hij haar redden van de gemechaniseerde moordenaars die haar hof teisteren?
Deel 1 van 2. De Tardis zit vast op een parallelle Aarde en Rose ontdekt dat haar vader nog leeft. Maar er zijn duistere krachten aan het werk en de Britse samenleving wordt klaargestoomd voor de Ultieme Upgrade. Intussen staat een oude vijand van de Doctor op het punt om herboren te worden.
Deel 2 van 2. De Cybermen houden Londen in hun greep en beginnen de bevolking te bekeren. Nu Jackie naar Lumics pijpen moet dansen, proberen de Doctor, Rose en Mickey als vluchtelingen te overleven in een wereld die geregeerd wordt door terreur. Een ultieme wanhoopsaanval op de Cyberfabriek is wellicht hun enige kans, maar zullen ze het allen overleven?
Het jaar is 1953, het jaar van de Troonsbestijging van HM Koningin Elizabeth II, en het Britse volk is aan de televisie gekluisterd om getuige te zijn van het grootscheepse gebeuren. Maar er doen ook geruchten de ronde over monsters die de straten onveilig maken en de gekwelde Mr Magpie verbergt een vreemd en buitenaards geheim.
Deel 1 van 2. Rose is nog nooit zo ver van huis weg geweest. Ze zit - samen met een expeditie van de Aarde en de mysterieuze Ood - vast op een dode planeet die in een baan rond een Zwart Gat zweeft. Dat is echter niet het grootste gevaar dat de tijdreizigers bedreigt. Een eeuwenoud ding begint zich te roeren onder de oppervlakte van de planeet.
Deel 2 van 2. Rose bindt de strijd aan met de moordzuchtige Ood en het geloof van de Doctor wordt tot het uiterste op de proef gesteld nu de Put hem wenkt. Omdat de planeet dreigt opgezogen te worden door het Zwarte Gat moet de Doctor het ultieme offer brengen. Maar kan hij het heelal redden van het Beest?
Elton, een doodgewone kerel, raakt geobsedeerd door de Doctor en Rose en hun geheimzinnige blauwe doos. Maar wanneer de enigmatische, kille en machtige Victor Kennedy lucht krijgt van Eltons onderzoek, sleurt diens ogenschijnlijk onschuldige hobby hem mee in een levende nachtmerrie.
De Tardis landt in 2012, en de Doctor wil Rose een rondleiding geven op de Olympische Spelen in Londen. Maar in een woonwijk vlakbij probeert een wanhopige moeder de buitenaardse krachten van haar dochter verborgen te houden. Kan de Doctor het gevaar bedwingen dat zich in de boezem van een doordeweeks Brits gezinnetje heeft genesteld?
Deel 1 van 2. De mensheid verblijdt zich in de terugkeer van de geesten van hun geliefden. Maar wanneer de Doctor, Rose en Jackie de Torchwood Toren aan een nader onderzoek onderwerpen, beseffen ze dat de planeet ten prooi dreigt te vallen aan een almachtig invasieleger.
Deel 2 van 2. Het einde van een epische tocht lijkt in zicht nu twee machtige legers slaags zijn geraakt op de Aarde en de mensheid tussen twee vuren is komen te zitten. Maar terwijl een onstuitbare dreiging de kop opsteekt vanonder Torchwood, komt de Doctor voor een nog groter dilemma te staan: betekent het redden van de wereld ook dat Rose Tyler moet sterven?
Doctor Who seizoen 2
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.