background
Curb Your Enthusiasm seizoen 3

Curb Your Enthusiasm seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2002 | 30 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Larry en Jeff besluiten samen met Ted Danson in een nieuw sterrenrestaurant - een restaurant voor sterren, dus - te investeren. Larry ziet een etentje bij zijn tandarts niet zitten en hij muist er vanonder om kelnerkleren te gaan kopen. Hij schaft zich enkele blitse, bij elkaar passende hemden aan voor Ted en zichzelf, maar helaas zit in dat van Ted een scheurtje...
Larry en Cheryl maken plannen voor een etentje dat zal verzorgd worden door de kok van zijn restaurant. Door een technisch mankement aan Larry's nieuwe gsm krijgt een simpel misverstand een rampzalig staartje voor Richards vriendin, die van haar geloof geen medicatie mag nemen. Larry wil haar zelfgemaakte, "heilzame" chocoladekoekjes aanbieden. Na zijn ruzie met de kerel van de afstandsbediening krijgt Larry het verwijt dat hij fraudeert met fooien.
Het etentje was zo'n ramp dat de kok van Larry's restaurant besluit ontslag te nemen. De investeerders moeten halsoverkop een vervanger vinden. Ted raadt zijn persoonlijke chef aan, maar Larry vindt diens eten niet echt je dat. Larry is jaloers omdat Cheryl een nieuwe tennisvriend heeft, een man nota bene. Hij vergezelt haar naar een voorstelling waarin "Brad" een rolletje vertolkt. Cheryl is vol bewondering over Larry's methode om vlekken te verwijderen.
Tijdens een tuinfeest waarop haast niemand opdaagt, slaagt Larry erin om Hugh, een van de investeerders in zijn restaurant, diep te beledigen. Niet veel later komt hij ook in aanvaring met diens jonge zoon en wordt het kindermeisje door zijn toedoen ontslagen. Op aanraden van Larry voeren Jeff en Suzie een sollicitatiegesprek met de "nanny from hell", die zwicht onder de druk en toegeeft dat ze graag paarden streelt, corndogs eet en in bad gaat met haar sokken.
Geruchten over een terroristische aanslag plaatsen Larry voor een dilemma: de stad ontvluchten of een concert van Alanis Morissette bijwonen, ten gunste van Cheryls favoriete goede doel. Larry kan het niet nalaten om Mindy, de vrouw van Paul Reiser, te beledigen, maar stuurt aan op verzoening met wat vertrouwelijke informatie. Wat later gaat Alanis uit de bocht door de loslippige Larry iets in vertrouwen mee te delen. Larry zet opnieuw kwaad bloed bij Mindy door haar te dumpen voor Martin Short.
Terwijl hij in New York is voor een nieuwe film van Martin Scorsese, krijgt Larry slecht nieuws te verwerken. Twee dagen nà de begrafenis, nota bene. Als hij bekomen is van de eerste shock, grijpt hij zijn verlies aan om een paar ongewenste evenementen te annuleren. Richard beschuldigt Larry ervan dat hij zijn mediamantra heeft teruggenomen en Larry is buiten zichzelf wanneer hij verneemt dat de begraafplaats een "speciale" afdeling heeft.
Een verzoeningsetentje onder vrienden draait uit op een fiasco wanneer Larry weigert de vrouw te bedanken wiens man alles betaalde. Suzie koopt een waakhond, maar Jeff blijkt allergisch aan het huisdier, dat - als "lijkensnuffelaar" - overigens wel meer kwalijke trekjes vertoont. Reddende engel Larry neemt eindelijk een nieuwe kok in dienst die hem bevalt. Daarna probeert hij Jeffs dochtertje, die erg gehecht is aan de hond, tot andere inzichten te brengen. Maar heeft ze nu een spraakgebrek of niet?
Larry raakt bevriend met de verloofde van Wanda Sykes, een gangsta rapper. Hij levert tekstueel advies aan Krazee-Eyez Killa. Jeffs opvliegende vrouw Suzie, is in haar wiek geschoten wanneer Larry een rondleiding door haar nieuwe huis afwimpelt. Cheryl gooit een sportjasje weg dat Larry nodig heeft voor zijn rol in de nieuwe film van Martin Scorsese. Misschien wil Killa hem wel zijn eigen jasje lenen?
Een middernachtelijke snack doet Larry diep in de kerstpuree belanden. In de golfclub ontpopt Larry zich tot een onbekwame fooiengever. Ook als bedenkers van alibi gooien hij en Jeff geen hoge ogen. Nadat hij de schoonmaakster en de tuinman heeft beledigd, probeert Larry het zaakje weer recht te zetten met een portie kerstsfeer. Tot overmaat van ramp kampt hij met een irritant haartje dat in zijn keel vastzit.
Twee dagen voor de opening van Bobo's Restaurant ontdekt Larry dat zijn nieuwe chef hem iets op de mouw heeft gespeld wat zijn solidariteit in kaalheid betreft. Daaag chef! Tijdens een spelletje raakbal breekt Larry bovendien de duimen van een machtige restaurantcriticus. Onopzettelijk, uiteraard. Cheryl kampt intussen met zware diarree en met Suzie. Op de valreep slagen de eigenaars erin om een geschikte vervangkok te vinden, een echte overlever. Zijn kleurrijke woordenschat en weigering om ook maar iets met zalm te koken, moeten ze maar voor lief nemen.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.