Thundermans, The seizoen 2
Thundermans, The seizoen 2

Thundermans, The seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

25 afleveringen | 2014 | 22 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018


Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is en zijn baby-broertje te ontmoeten. Maar als Max de twee jongsten mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.
Phoebe en Cherry's vriendschap wordt op de proef gesteld als slechts één van hen wordt geselecteerd voor het cheerleadersteam. Max wint een maand lang gratis pizza en moet zijn familie ervan overtuigen dat hij niet vals heeft gespeeld.
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
Phoebe krijgt hulp van Billy, bij een handvaardigheidsproject, maar komt er dan achter dat hij het stuk uit een museum heeft gehaald. Nu moeten ze samen met Max inbreken in het museum en het terugbrengen voordat iemand het merkt.
Max neemt drie brugklassers onder zijn hoede en wil ze gebruiken als slaafjes, maar als ze hem te grazen nemen met een vernederende grap, moet hij iets bedenken om zijn reputatie van grootste plaag op school te herstellen.
Gefrustreerd door de familieregels, gebruiken Phoebe en Max één van zijn uitvindingen om Hank en Barb tienergedrag te geven. Maar door de verantwoordelijkheid om nu voor ouders te moeten spelen krijgt de tweeling spijt van hun actie.
Phoebe is er kapot van als ze denkt dat de nieuwe versnipperaar haar concertkaartjes voor MKTO heeft versnipperd. Wat ze niet weet is dat Max de kaartjes heeft en zijn vriendin mee wil nemen naar het concert. Gaststerren: MKTO.
Phoebe probeert zichzelf te transformeren in een metal-fan om indruk te maken op Max's nieuwe beste vriend, een rocker en het belangrijkste lid van Max's nieuwe band. Gastster: Lizzie Green
Phoebe en Max moeten naar het winkelcentrum om Hanks verjaardagscadeau op te halen, maar dit loopt uit op vechten, chaos en een confrontatie met een bewaker, waardoor paps verjaardag in het honderd dreigt te lopen.
Max wil met een internetwedstrijd 10.000 euro (dollar) winnen. Het enige wat hij hoeft te doen is een blooper te plaatsen maar alles wat hij filmt slaat niet aan. Per ongeluk filmt Phoebe zichzelf wanneer ze een blunder maakt.
Als de vrienden van Max en Phoebe elkaar ontmoeten blijkt dat ze elkaar wel leuk vinden. Voor Max en Phoebe is dit onacceptabel, ze willen niet ook nog eens elkaars vrienden delen. Ze doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen.
Nadat een superschurk op Halloween is ontsnapt uit de Geestenwereld, gaan de Thundermans naar New Orleans om samen met de Hathaways en de Prestons de Kwelgeest te verslaan.
Barb was vroeger de superheldin Electress. Maar het blijkt dat Max en Phoebe helemaal niks weten over die tijd. Daarmee komen ze flink in de problemen.
Phoebe organisseert een schoolfeest maar als op het laatste moment de DJ afbelt zit ze met de handen in het haar. Wie moet er nu de muziek verzorgen? De band van Max lijkt een optie maar dan moeten de bandleden het wel eerst eens worden.
Max is op z'n slechtst op kerstavond, tot de kerstgeesten van Verleden, Heden en Toekomst opduiken om hem in de kerstsfeer te krijgen.
Phoebe ontmoet een hele leuke jongen, Link. Maar hij blijkt de zoon te zijn van de grootste vijand van Hank. Het is dus onmogelijk dat zij met elkaar uit kunnen gaan. Of toch wel? Max heeft zo zijn eigen agenda.
Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.
De vriendschap van Phoebe en Cherry wordt flink getest wanneer de familie Thunderman onverwacht nieuws krijgt. Max gaat samen met Dr. Colosso de Schurk van de Eeuw award ophalen. Te gast zijn: Dana Snyder en Paul F. Tompkins.
De vriendschap van Phoebe en Cherry wordt flink getest wanneer de familie Thunderman onverwacht nieuws krijgt. Max gaat samen met Dr. Colosso de Schurk van de Eeuw award ophalen. Te gast zijn: Dana Snyder en Paul F. Tompkins.
Phoebe geeft zich op voor een tennistoernooi zodat ze een lidmaatschap kan winnen bij de country club van Link's familie. Als ze Max vraag om haar te helpen met zijn krachten loopt alles anders.
Thundermans, The seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.