background
Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 3

Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

21 afleveringen | 2014 | 22 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


Terwijl het team worstelt met de gedachte dat Leo misschien niet beter wordt, gebeurt er iets vreselijks: een onbekende mutant grijpt Raph!
De Turtles ontdekken Bigfoot in het bos en Donnie raakt ermee bevriend en wil dat ze het beschermen tegen de jager die er achteraan zit.
Het team ontdekt een Kraang schip onder April's huis met daarin..April's moeder! April is dolblij haar moeder weer terug te zien, maar is ze wel wie ze zegt dat ze is?
Als Mikey boos van huis wegrent, raakt hij bevriend met een Kikker Mutant in het bos. Als hij erachter komt dat zijn Kikker Clan de mensenwereld wil aanvallen, moet Mikey een plan verzinnen om ze tegen te houden.
Als droommonsters de Turtles gevangen houden in hun eigen dromen, moeten April en Casey zien hen weer wakker te krijgen.
Als Casey en Donatello een band krijgen door het bouwen van Casey's nieuwe raceauto, wordt die band direct op de proef gesteld door de mutant Speed Demon, een gevaarlijke racegek.
Als Casey, Raph, Mikey en Donnie gevangen worden genomen door een nieuwe mutant, moeten April en Leo hun handicaps overwinnen om ze te kunnen redden.
Leo neem de Turtles mee naar het bos voor een diepgaand ninja ritueel; om een echte ninja te worden moeten ze hun zwakheden overwinnen en de confrontatie met hun vijanden aangaan.
Als de Turtles terugkeren naar New York om Meester Splinter te zoeken, ontdekken ze dat de stad wordt overspoeld door Kraang.
Als de Turtles op zoek gaan naar Karai komen ze overal Kraang-robots tegen, maar ook Zeck en Steranko die hun eigen reden hebben om jacht te maken op Karai.
Donnie slaagt erin een nieuwe lading retro-mutagen te maken om Karai te redden, maar dan worden de Turtles opgejaagd door een stelletje schurken: Shredders nieuwe handlangers Bebop en Rocksteady!
Leo vertrouwt Slash voor geen cent wanneer hij plotseling opduikt met zijn eigen team, de "Machtige Mutamonsters".
Terwijl de Machtige Mutamonsters TCRI bestormen, wagen de Turtles zich opnieuw in de bizarre wereld van Dimensie X om de onderdrukte mensen van New York te redden.
Casey Jones denkt dat hij het wel in zijn eentje kan opnemen tegen de onderwereld, maar hij raakt al snel zwaar in de problemen.
Terwijl de stad nog bijkomt van de Strijd om New York, berichten kranten en tv over een mysterieuze mutant die ze "Monster Held" noemen.
Gewapend met zijn hersenspoelmiddel, ontvoert Shredder Slash, Rockwell en Raph en gebruikt hen als gehypnotiseerde slaven om de overige Turtles en Mutamonsters te vermoorden.
Mikey en Casey raken bevriend met Mondo Gekko, een übercoole skater.
Nadat Karai is gehersenspoeld door Shredder, maakt ze jacht op de Turtles en vergiftigt hen, net als April en Casey.
Als de Turtles door leerling Tijd Meester Renet worden meegevoerd door de tijd, moeten ze samen de kwaadaardige Tijd Meester Savanti Romero verslaan.
Als de Turtles per ongeluk naar het verleden worden gestuurd, stuiten ze op een ninja clan die ze maar al te goed kennen.
Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.