Teen Mom 2 seizoen 5
Teen Mom 2 seizoen 5

Teen Mom 2 seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series

14 afleveringen | 2014 | 41 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


We kletsen bij met Kailyn, Leah, Jenelle en Chelsea, over hun ervaringen tijdens Teen Mom 2 seizoen 4 en blikken vooruit naar het nieuwe seizoen.
Jenelle blijkt zwanger en besluit voor abortus te gaan. Kailyn heeft haar babyshower. Leah heeft het zwaar met Ali's diagnose en Chelsea vindt het moeilijk dat Adam weer vader wordt.
Jenelle sterkt aan na de abortus en ontmoet een nieuwe jongen. Chelsea begint aan een opleiding voor schoonheidsspecialiste. Kailyn en Jo hebben ruzie over haar verhuizing naar Delaware. Leah gaat op vakantie, maar ze krijgt ruzie met Jeremy.
Leah krijgt te horen dat Ali een rolstoel nodig heeft. Jo en Kailyn ruziën over het tijdstip dat Isaac wordt gebracht, want Jo is te laat. Jenelle en haar nieuwe vriend Nathan besluiten samen te gaan wonen.
Jenelle gaat samenwonen met Nathan in Myrtle Beach. Chelsea vraagt Adam om samen Aubree op te halen van haar eerste dag peuterspeelzaal. Kailyn en Javi doen een bod op een huis in Delaware.
Jenelle en Nathan besluiten samen een kind te nemen. Kailyn begint met de voorbereidingen voor haar bruiloft en samen met Javi verhuizen ze naar hun nieuwe huis. Corey leert Ali's rolstoel te accepteren. Chelsea wil haar 22e verjaardag vieren.
Chelsea organiseert het feestje voor Aubree's vierde verjaardag. Kailyn en Jo gaan naar de rechtbank. Jenelle en Nathan zijn blij; is Jenelle zwanger? Jeremy komt thuis bij Leah nadat hij tijdens zijn werk is flauwgevallen.
Het wordt Kailyn te veel en ze stort in. Leah en Jeremy spreken af met Corey en zijn vrouw om over Ali's school te praten. Aubree ontmoet Adams nieuwe baby. De advocaat van Jenelle bspreekt de mogelijkheid van een schikking.
Chelsea trekt het niet als ze een omgangsregelingverzoek in de brievenbus vindt van Adam. Barbara en Nathan hebben grote ruzie nadat Jenelle onverwacht is geopereerd aan haar blindedarm. Leah en Corey komen samen naar school voor Ali's eerste schooldag.
Chelsea brengt Aubree naar haar eerste dansles. Jeremy wil weer aan het werk, maar dat wil Leah niet. Jenelle en Barbara ruziën over Barbara's uitspatting tegen Nathan. Kailyn stort in als ze hoort dat haar moeder niet naar de bruiloft komt.
De bruiloft van Kailyn en Javi is eindelijk aangebroken. Chelsea studeert af als schoonheidsspecialiste. Jenelle accepteert de eis van onder toezicht voorwaardelijk vrij zijn. Jeremy neemt een lokale klus niet aan, wat voor ruzie met Leah zorgt.
Javi brengt Isaac voor het eerst naar Jo. Adam reageert op Chelsea's bezwaar tegen zijn bezoek. Ali test haar rolstoel terwijl Leah het lastig heeft met Jeremy's afwezigheid. Jenelle en Nathan krijgen spannend nieuws.
Kailyn is bevallen, maar ze twijfelt over de komst van haar moeder. Chelsea heeft moeite met de nieuwe bezoekregeling. Leah en Jeremy werken aan hun relatie. Jenelle is zwanger, maar de situatie is gespannen na Nathans arrestatie voor rijden met drank op.
Javi gaat weer werken en Kailyn blijft alleen achter met de kinderen. Jo betrekt een nieuw appartement. Jenelle maakt zich steeds meer zorgen om Nathan. Chelsea krijgt groot nieuws over Adam. Leah ontdekt de oorzaak van Ali's spierdystrofie.
Teen Mom 2 seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.