Go Diego Go! seizoen 4
Go Diego Go! seizoen 4

Go Diego Go! seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

20 afleveringen | 2005 | 23 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


Diego is op Groenland, waar hij jonge papegaaiduikers helpt vis te vinden.
Diego is in het regenwoud van Afrika, waar hij verstoppertje speelt met okapi’s. Maar er is veel bos gekapt en daarom moet een van de okapi’s ver weg om zich te kunnen verstoppen. Het valt niet mee om hem te vinden.
Diego is in Borneo, waar zijn vriend Burgin orang-oetans helpt. Een speelse orang-oetanbaby stapt in een boot, maar die drijft weg. Diego gaat erachteraan met de grote zus van de orang-oetanbaby.
Diego is in Tanzania, waar een vaderleeuw zijn welp komt ophalen uit het reddingscentrum.
Diego is in het Noordpoolgebied, in een opvangcentrum voor ringelrobben. Plotseling klinkt er hulpgeroep: er is een jonge ringelrob in nood. Diego gaat haar halen, zodat ze in het opvangcentrum kan gaan wonen.
Diego is in Afrika, waar hij een nijlpaard naar een nieuw leefgebied moet brengen.
Diego is in China, op een berg waar panda’s wonen. De panda’s moeten verhuizen, want er groeit geen bamboe meer op de berg. Daarom zoekt Diego alle panda’s en brengt hij ze met de Panda-expres naar de Bamboeberg.
Diego is in Australië, waar hij Joey de koala helpt een drukke weg over te steken. Joey wordt vandaag 1 jaar en hij wil graag naar zijn moeder voor zijn verjaardagsknuffel. Diego gaat met hem mee.
Diego gaat naar Madagaskar om een groep dieren terug te brengen naar de natuur.
Diego is in India, waar het net heel hard heeft geregend. Daardoor is Benji de Bengaalse tijger zijn moeder kwijtgeraakt.
Diego is in Canada, waar het voorjaar wordt en de rivier overstroomt door al het smeltwater.
Diego’s vriendje Tuimelaar wil graag oceaandierenredder worden, net als Baby Bultrug. Als er een olievlek wordt ontdekt die de oceaandieren bedreigt, krijgt Tuimelaar de kans om te laten zien dat hij een goede dierenredder is.
Diego en Alicia hebben nieuwe bomen geplant voor de pinchéaapjes, maar een van de aapjes zit helemaal alleen in een grot. Diego gaat haar zoeken, maar dan laten de Bobo’s per ongeluk de uitgang instorten en moeten ze een andere uitgang zoeken.
Diego komt in de bergen een schuwe vicuña tegen. Hij heet Victor en hij is op zoek naar prins Vicuña, die vermist is.
De Bobo’s passen op hun drie kleine zusjes terwijl ze fruit zoeken voor het grote slingerapenfeest. Maar dan gaan de kleine zusjes zelf op pad en moeten de Bobo’s ze gaan zoeken. Natuurlijk helpt Diego ze daarbij.
Na een storm zijn er veel dieren die hulp nodig hebben. Diego redt een pampaskat uit een stekelboom. Ze is haar jongen kwijtgeraakt en samen gaan ze die zoeken. Als de jongen gered zijn, ruimen ze samen de troep op in het reddingscentrum.
Diego geeft zijn vrienden Martin en Rosita een rondleiding in het dierenreddingscentrum en hij vertelt hen over zijn spannende avonturen met de gevaarlijkste dieren van de wereld
Diego geeft zijn vrienden Martin en Rosita een rondleiding in het dierenreddingscentrum en hij vertelt hen over zijn spannende avonturen met de gevaarlijkste dieren van de wereld.
Diego moet samen met zijn vrienden Juma, Shanti, Burgin en Yang vijf eieren vinden en de babydieren die erin zitten naar de plek brengen waar ze wonen. Als dat lukt, krijgen ze een badge en zijn ze officiële dierenredders.
Diego moet samen met zijn vrienden Juma, Shanti, Burgin en Yang vijf eieren vinden en de babydieren die erin zitten naar de plek brengen waar ze wonen. Als dat lukt, krijgen ze een badge en zijn ze officiële dierenredders.
Go Diego Go! seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.