Every Witch Way seizoen 3
Every Witch Way seizoen 3

Every Witch Way seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

20 afleveringen | 2014 | 22 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018


Emma ziet dat Mia staat te flirten met Daniel. Andi is op missie om de eerste menselijke Beschermer te worden. En Diego leert meer over het Kanai-zijn.
Emma wordt Rebellenbootcamp gestuurd omdat ze heeft getoverd in het openbaar. De V-3 worden gepakt voor een grap die ze niet gepleegd hebben.
Emma ziet Mia flirten met Daniel. Andi is vastberaden de eerste menselijke Beschermer te worden. Diego leert weer wat bij over kanais.
Emma en Andi proberen het magische rijk binnen te dringen. Maddie en Diego willen de relatie tussen heksen en kanays herstellen. Mia veroorzaakt problemen.
Jax verliest bijna z'n krachten, maar slaat zich boven verwachting door z'n examen heen. Op het zomerfeest feliciteert Emma hem daarmee onder de neus van Daniel. Mia krijgt door een spin de complete macht over Daniel.
Emma en Andi proberen er koste wat kost achter te komen waarom Daniel zo vreemd doet. De V3 worden beschuldigd van het mislukken van het Zomer-Zonder-Einde-feest.
Daniel blijft zich vreemd gedragen. Jax raakt zijn krachten kwijt. Mia weet op slinkse wijze Katie's vriendschap te winnen.
Mia en Daniel smeden boze plannen tegen Emma. Maddie probeert Katie ervan te overtuigen dat Mia geen goeie vriendin is.
Een mysterieus kristal verbind Emma en Maddie met elkaar, nou niet bepaald volgens hun wensen! Daniel wordt ernstig ziek en de H2O halen een grap uit op Iridium High.
Emma en Andi zijn ervan overtuigd dat Mia achter Daniels persoonlijkheids-verandering zit, maar ze kunnen niets bewijzen. Jax en Andi zoeken naar het ontbrekende stuk van het kristal.
Maddie en Emma proberen uit het conciërgehok te komen, Daniel en de Panters zijn op zoek naar Maddie en Emma. Diego en Mia komen nader tot elkaar.
Als Jax per ongeluk Andi onzichtbaar maakt, maakt ze gebruik van de situatie om Mia te bespieden. Mia zweert samen met Katie tegen Emma.
Andi en Jax proberen een oplossing te vinden voor de onzichtbaarheid van Emma. Intussen verdwijnt het Kristal de Caballero.
Het gekonkel van Mia bereikt een hoogtepunt als ze Andi bevriest. Diego wordt verscheurd tussen Mia helpen, of Andi bijstaan.
Als Jax weigert informatie te verstrekken over Emma's krachten, verandert de kring hem in een kangoeroe. Daniel en Andi moeten zorgen dat Phillip zich gedraagt op school.
Emma en Daniel moeten de kangoeroe vinden voordat Francisco de dierenambulance kan bellen. Mia daagt Diego uit tot een duel. Gigi probeert te achterhalen wie haar videospullen heeft vernield.
Emma en Andi willen van Phillip een mens maken. Intussen geeft Gigi haar camera-geheugen-kaart aan Black Hawk en traint Diego voor zijn Kanay-duel met Mia.
Emma en Andi hebben problemen met het veranderen van Phillip in een mens en worden nog eens extra tegengewerkt door Agamemnon en Desdemona, die Emma's plan helemaal niet zien zitten. Intussen vechten Diego en Mia hun Kanay-duel uit.
Emma stort in nadat ze een verboden spreuk heeft uitgevoerd.Mia dreigt de beelden op Gigi's geheugenkaart te onthullen aan het Magische Rijk. De V-3 bereiden een grap voor om wraak te nemen op de H2O.
Als Emma en Mia in een computerspel worden gezogen, moeten hun vrienden alle krachten bundelen om ze daar weer uit te halen. Lily en de Panters proberen de geheugenkaart van Gigi te pakken te krijgen, zodat Het Rijk niet zal worden ontdekt.
Every Witch Way seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.