Dora the Explorer seizoen 6
Dora the Explorer seizoen 6

Dora the Explorer seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series

19 afleveringen | 2010 | 23 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


Dora en Boots vliegen op de rug van Pegasus naar de hemel om de sterrenbeelden Beer, Leeuw en Walvis te zoeken.
De tweeling is jarig en oma bakt verjaardagstaarten voor ze.
Boots wil een mooie foto van zichzelf aan zijn moeder geven voor haar verjaardag, maar zijn haar valt steeds voor zijn ogen.
Dora en Boots komen Baby Winkie tegen, een ruimtewezen dat z'n familie kwijt is.
De Oude Bromtrol gaat trouwen maar is vergeten om de trouwringen op te halen bij z’n oma. Dora en Boots helpen hem zo snel mogelijk de trouwringen op te halen zodat ze op tijd terug zijn voor de trouwerij.
Het is Halloween en Dora en haar vriendjes zijn op weg naar de Kostuum Parade. Daar mogen ze mee marcheren in de parade en zal iedereen een kostuum dragen. Onderweg
Dora en Boots gaan op vakantie naar de Regenwoud Camping. Ze gaan kamperen met Diego en Baby Jaguar. Tico en Benny geven hen een lift in hun Notenwagen. Onderweg helpen ze vrienden met het pakken voor hun vakantie.
De grote rode kip heeft Boots in een kip omgetoverd. Dan moet hij heel erg niezen en niest hij zijn toverstokje stuk.
Dora en Boots willen de trollenbrug oversteken om naar de nieuwe speeltuin te gaan, maar de trol is er niet. Dan horen ze hulpgeroep vanuit Trollenland, dat onder de brug ligt.
Dora’s dansklas geeft een dansvoorstelling en iedereen komt kijken. Maar de bezorg-eend heeft de verkeerde schoenen gebracht. Dora en Boots moeten zo snel mogelijk terug naar de dansschool om alle dansschoenen te halen vóór de voorstelling begint.
Dora heeft als verrassing een nieuwe fiets uitgezocht voor Boots. Onderweg naar de fietsenwinkel helpen ze hun vrienden met allerlei klussen.
Het varkentje Pepe gaat voor de eerste keer naar school en Dora maakt hem wegwijs. De juf heeft een verrassing: als de klas tien gouden sterren verdient door opdrachten uit te voeren, krijgt iedereen popcorn!
Dora en Boots ontmoeten een konijn dat op zoek is naar Unicorn de eenhoorn. Het konijn heeft een belangrijke boodschap: Unicorn is gekozen om de nieuwe koning te worden.
Het konijn uit het sprookjesbos komt naar Dora en Boots om hun hulp te vragen, want Uil heeft de macht gegrepen en koning Unicorn in de val gelokt.
Dora, Boots en Diego zijn op zoek naar Atlantis als ze een babydraakje vinden. Het draakje is haar moeder kwijt, die met alle andere draken Atlantis heeft verlaten toen het onder water liep.
Dora, Boots en hun vrienden hebben zich verkleed als ridders en lezen verhalen. Dan komt er een paard, Rocinante, dat denkt dat Dora een echte ridder is.
Dora, Boots en hun vrienden hebben zich verkleed als ridders en lezen verhalen. Dan komt er een paard, Rocinante, dat denkt dat Dora een echte ridder is.
Dora en Boots luisteren naar een verhaal over ridders en willen zelf ook ridders worden.
Boots blijft bij Dora logeren en heeft zijn lievelingsspullen meegenomen. Maar dan horen ze iemand om hulp roepen.
Dora the Explorer seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.