Bubble Guppies seizoen 2
Bubble Guppies seizoen 2

Bubble Guppies seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

20 afleveringen | 2010 | 23 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


Molly en Gil ontmoeten een piraat die op zoek is naar een schat. Hij heeft een kaart, maar die begrijpt hij niet. Molly en Gil mogen helpen zoeken en als ze de schat vinden, worden ze echte piraten.
Kerstspecial. Meneer Goudvis vertelt het verhaal over meneer Knorhaan, een knorrige vis die niets leuk vindt. Zelfs Kerstmis niet.
Molly en Gil zien in de dierentuin een neushoorn die zich eenzaam voelt. Ze willen een vriendje voor hem vinden, maar dan moeten ze eerst meer leren over de leefgebieden van verschillende dieren.
Meneer Goudvis vertelt een sprookje waarin de guppies zelf een rol spelen. Een boze heks verandert Bubble Puppy in een kikker en de guppies moeten ingrediënten voor een toverdrank verzamelen om hem terug te toveren.
Meneer Goudvis vertelt een sprookje waarin de guppies zelf een rol spelen. Een boze heks verandert Bubble Puppy in een kikker en de guppies moeten ingrediënten voor een toverdrank verzamelen om hem terug te toveren.
Als Molly en Gil op weg zijn naar school, komen Gil en Bubble Puppy vast te zitten in een boom en moeten ze door de brandweer gered worden. Gil is diep onder de indruk en wil ook brandweerman worden
Gil en Molly komen onderweg naar school een cowgirl tegen. Alle guppies dromen ervan cowboys of cowgirls te zijn. Als ze die middag naar de parade gaan kijken, krijgt Molly de kans om te laten zien dat ze een echte cowgirl is.
Gil en Molly zien onderweg naar school een vrachtwagen die vastzit in de modder en eruit wordt getrokken door een takelwagen.
Deema heeft een losse tand. Als de tandarts haar vertelt dat die eruit gaat vallen, schrikt ze eerst, maar als ze hoort dat de tandenfee dan komt, kan ze niet wachten. Meneer Goudvis neemt de guppies mee naar de tandarts.
Molly en Gil ontmoeten op het strand Sandy, die ’s avonds graag naar het dansfeest wil. Maar haar zussen laten haar alle kokosnoten klaarmaken en daardoor heeft ze geen tijd om naar het feest te gaan. Gelukkig willen de guppies haar wel helpen.
Het circus is in de stad en iedereen is opgewonden. De guppies spelen allerlei circusacts na en aan het eind van de dag neemt meneer Goudvis hen mee naar het echte circus.
Gil en Goby spelen op een bouwterrein. Daarna gaan ze naar school, maar daar komt Goby erachter dat hij zijn kiepauto op het bouwterrein heeft laten liggen.
De guppies komen onderweg naar school ridder Roderick de Sublieme tegen. Die daagt Nonny uit en als Nonny de uitdaging wint, wordt hij ook een ridder.
Molly en Gil komen een goochelaar tegen, die hen uitnodigt die avond haar assistenten te zijn. De hele dag oefenen de guppies goocheltrucs, maar als de show begint, verdwijnt de goochelaar. Molly en Gil moeten de truc zelf uitvoeren!
Molly en Gil komen langs het museum, waar een tentoonstelling over het oude Egypte wordt uitgeladen.
Molly en Gil zien een spin die een web maakt om vliegen te vangen. Op school gaan ze praten over insecten en spinnen en aan het eind van de dag neemt meneer Goudvis de guppies mee naar een insectenoptocht.
Molly en Gil zien een moedereend met kuikens. Het jongste kuiken, Piep, kan nog niet vliegen. De guppies leren de hele dag over vogels en aan het eind van de dag neemt meneer Goudvis hen mee naar de vogelshow.
Molly en Gil zien onderweg naar school een stoomlocomotief, die mee gaat doen aan een treinrace. De guppies doen de hele dag dingen die met treinen te maken hebben en natuurlijk neemt meneer Goudvis hen daarna mee naar de treinrace.
Gil brengt zijn geleende boeken terug naar de bibliotheek, maar dan komt hij erachter dat hij zijn pasje kwijt is.
Het is fotodag, de dag waarop er een foto van iedereen wordt gemaakt. Iedereen wil er zo goed mogelijk uitzien en daarom is het heel druk bij de kapper.
Bubble Guppies seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.