Winter Break: Hunter Mountain seizoen 1
Winter Break: Hunter Mountain seizoen 1

Winter Break: Hunter Mountain seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | 2018 | 41 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


Wat gebeurt er als acht snowboarders gedurende de winter een huis delen op Hunter Mountain? Hottubs, koude drankjes, politiecontroles en ziekenhuisbezoeken, alleen al in het eerste weekend!
Jills wintervakantie komt op het spel te staan. Na nog een bezoekje van de politie en een ruzie met JBrew vraagt Alessandra zich af of ze wil in het huis wil blijven.
Zullen JBrew en Alessandra ooit stoppen met ruziën? Zal Marc ooit wat met Taylar krijgen? En wat zal Jill doen als ze achter TJ's schokkende geheim komt?
Door een oneerlijke tactiek begint Taylar op Marc te vallen. Jill blijft TJ leuk vinden, ondanks de waarschuwingen van de meiden. En JBrews hardcore-vriendengroep komt feesten in het huis. Wat kan er misgaan?
Marcs ritje in de Taylar-achtbaan duikt weer de diepte in. JBrew belandt in het ziekenhuis. En een onverwacht telefoontje verandert Jills wintersprookje in een hel.
TJ kan moeilijk ontkomen aan z'n militaire verleden. Marc kan moeilijk ontkomen aan Taylar. En JBrew heeft het 't zwaarst, want hij probeert te ontkomen aan de stank in z'n kamer.
De temperatuur daalt en de emoties lopen hoog op in het laatste weekend van de winter. JBrew stort in, Jill gaat door het lint en TJ moet de realiteit onder ogen zien als hij Jill en z'n vriendin niet meer in de hand kan houden.
De winter loopt op z'n eind, maar de drama nog lang niet. Marc moet Taylar onder ogen komen. JBrew weet niet wat hij met z'n vriendin aan moet. Een schokkende wending geeft Jill de kans om achter de waarheid van TJ's open relatie te komen.
Winter Break: Hunter Mountain seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.