background
Promposal seizoen 1

Promposal seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | 2017 | 20 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


Destini is het populairste meisje op school, maar heeft ze genoeg Zuidelijke charme om het grootste cheer-gala-aanzoek te organiseren dat Lakeside High ooit heeft gezien?
Josh is geen ster in het verleiden van z'n vriendin Malea. Hij heeft nog één kans om zich te bewijzen, voordat Malea de middelbare school voorgoed vaarwel zegt.
Morgan vraagt Mitch, haar beste vriend sinds de kleuterklas, voor het schoolbal. Samen zijn ze het populairste stel van Putnam High. Toch wordt het tijd voor een hoger niveau, in meerdere opzichten.
Brandon weigert zich te laten onderdrukken in z'n kleine dorpje en hij wil Noah laten zien hoeveel zijn onzelfzuchtigheid voor hem betekent met een buitensporig gala-aanzoek in een betoverd bos.
Met de hulp van de toneelleerlingen van East Ridge High School zet Quintin een zombie-prompocalyps op touw voor zijn BFF Maggie. Zij heeft echter net een nieuwe vriend.
Alejandro wil met zijn uitbundige plan niet alleen een date regelen voor het gala, maar ook z'n ex Cassidy terugwinnen.
Tyler en Phoebe zijn het populaire stel van Greenwich High School. Maar als de geruchten op hol slaan, loopt niet alleen zijn dansende gala-aanzoek gevaar, maar kan hij zijn perfecte vriendin voor altijd kwijt zijn.
Paulie en Karina hebben een gepassioneerde maar roerige relatie, die constant uit gaat. Maar nu zet Paulie zijn emoties opzij en stuurt hij Karina op een romantisch avontuur in New York.
Promposal seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.