Star Wars: Rebels seizoen 1
Star Wars: Rebels seizoen 1

Star Wars: Rebels seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

15 afleveringen | 2014 | 21 min |    | Beschikbaar t/m 30-11-2018


Ezra, een vindingrijke knul, die zichzelf in leven houdt door de kruimeldief uit te hangen, maakt kennis met de Ghost en zijn bemanning, die een nobeler doel nastreven, en er alles aan doen om het Keizerrijk schade te berokkenen.
Ezra wordt gevangen genomen door agent Kallus, maar weet snel te ontsnappen met hulp van de bemanning van de Ghost. Gezamenlijk besluiten ze de Wookies te bevrijden, maar worden wederom geconfronteerd met Kallus.
Tijdens hun missie om gevaarlijke wapens uit de handen van het Keizerrijk te houden, lopen de Rebellen R2D2 en C3PO tegen het lijf.
Ezra en Zeb zijn op elkaar aangewezen wanneer ze voor de nodige problemen komen te staan, en ontwikkelen een band met elkaar.
De Ghost en zijn bemanning proberen de dood gewaande Jedi Meester Luminara Unduli te bevrijden. Het is echter een val van de Inquisitor.
Ezra gaat undercover op de Keizerlijke Academie op zoek naar een decoder.
Sabine heeft moeite vertrouwen te houden in de strijd tegen het Keizerrijk. Dat ze niet alle informatie te horen krijgt van Kanan en Hera helpt ook niet.
Onze helden besluiten een nieuw type Tie-Fighter op te blazen op Keizerrijk Dag. Ezra heeft uit zijn jeugd slechte herinneringen overgehouden aan deze dag.
Terwijl ze op weg zijn om Tseebo in veiligheid te brengen worden onze vrienden achtervolg door de Inquisiteur. Ezra blijft worstelen met het controleren van de Force.
Naar aanleiding van Ezra’s kennismaking met de duistere kant van de Force, in de vorige ep, neemt Kanan hem mee naar een oude jedi tempel om hem te onderwerpen aan een test.
Lando Calrissian neemt de bemanning van de Ghoist in dienst om hem en zijn vracht door de Keizerlijke blokkade te loodsen. Lando legt echter niet al zijn kaarten op tafwl.
Ezra krijgt een visioen over hun ontmoeting met Gall Trayvis, een licht in de duisternis voor de rebellen. Maar hoe betrouwbaar is een visioen?
Om hun boodschap uit te dragen aan de bevolking, proberen de rebellen een zendmast over te nemen. Kallus, de Inquisiteur en Gouverneur Tarkin zitten ze echter op de hielen.
Terwijl Kanan door Tarkin en de Inquisiteur gemarteld wordt om informatie over de rebellen, proberen onze helden, onder leiding van Ezra om hem op te sporen.
De rebellen slagen erin Kanan te redden en maken kennis met andere cellen.
Star Wars: Rebels seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.