background
My Super Sweet 16 seizoen 10

My Super Sweet 16 seizoen 10

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | 2017 | 21 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs


Dy'mond is een YouTube-sensatie, een danseres en papa's prinsesje dat alles krijgt wat haar hartje begeert. Maar haar perfecte Sweet 16 blijkt lastiger te zijn dan gedacht.
Kindacteur Noah Urrea wil zijn jongensimago verruilen voor een nieuwe volwassen look en sound. Er staat veel op het spel bij de lancering van zijn popmuziekcarrière op zijn eigen Sweet 16-feest met klassiek Hollywoodthema.
Jana Mauricio-Lee stond haar hele leven in de schaduw van haar uitbundige moeder, maar nu ze gaat debuteren op haar 18e verjaardag, is ze er klaar voor om eindelijk in de spotlights te staan. Als enige.
Tiener Priscila de la Rosa uit Kentucky droomt al sinds haar vierde van een geweldige Quinceanera. Priscila is bang dat haar Alice in Wonderland-feest in plaats van een sprookje een nachtmerrie wordt.
Rapper 'Lil Key' viert zijn 17e verjaardag met de eerste Bro-Mitzwa van Baltimore. Hij wil bekend worden om meer dan zijn raps en met zijn nieuwe single is hij klaar om de hiphopwereld te bestormen.
De Musical.ly-sterren en zusjes Sianney en Angelisa Garcia, bekend als de SiAngie Twins, worden 16 met een enorm feest van hun uitbundige ouders en boksende broer.
Master P's dochter Itali wil voor haar 18e verjaardag het grootste feest geven dat Malibu ooit heeft gezien, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk als haar beroemde hiphop-familie roet in het eten gooit.
Hij heeft zich lange tijd achter een masker verstopt, maar Trey Perillo is klaar om z'n geheim te onthullen met z'n gemaskerde sweet 16.
Sierra Roundtree, bekend als DJ Beauty and the Beatz is een begrip in DC en een van 's werelds jongste vrouwelijke DJ's. Ze is bezig met de voorbereidingen van het grootste verjaardagsconcert dat de hoofdstad ooit heeft meegemaakt.
My Super Sweet 16 geeft jou de unieke kans om een wilde rit te volgen achter de schermen van de meest extravagante over-the-top feestjes van de rijkste en meest verwende tieners op aarde. Volg al het drama, de verrassingen en onwaarschijnlijke cadeaus!
My Super Sweet 16 seizoen 10

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.