Ink Master: Meesters van de Lage Landen seizoen 2
Ink Master: Meesters van de Lage Landen seizoen 2

Ink Master: Meesters van de Lage Landen seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | 2017 | 47 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Acteurs


In deze eerste aflevering worden de tien nieuwe kandidaten direct keihard getest op hun tattooskills. Eén foutje betekent onverbiddelijk direct einde competitie.
Vuile handen zijn gegarandeerd in deze tweede aflevering die helemaal draait om contrast, zowel in de flash challenge als de Black & Grey eliminatietattoo. Niet iedereen happy is met de ideeën van de canvassen.
Elke tattoo artiest moet de anatomie van mens en dier kunnen lezen, tekenen en tatoeëren. Voor de flash challenge moet er op de tandjes gebeten worden: het is vooral héél koud en nat. Voor de eliminatietattoo wordt er écht leven in de brouwerij gebracht.
Gaatjes boren, héél veel gaatjes. Dat wordt in de flash challenge van deze week van de kandidaten verwacht. De winnaar mag een van zijn concurrenten tijdens de eliminatie tattoo een zware beperking opleggen.
Samenwerken en kleur bekennen, daar draait het in aflevering 5 om. Niet bij iedereen verloopt dat even soepel. Tijdens de eliminatie tattoo zijn er bekende Nederlanders die een tatoeage willen in een hele specifieke stijl.
Knappe blote dames en penselen beheersen de flash challenge. Tijdens de eliminatietattoo wordt de druk nog eens extra opgevoerd door de komst van een wel zéér streng gastjurylid. De uitslag zorgt voor veel verwarring.
Welke kandidaten halen de finale? Voor de laatste eliminatietattoo in Trash Polka stijl, is de grondlegger van deze stijl, Volko Merschky speciaal overgekomen naar Nederland om mee te jureren. Álle skills van de overgebleven kandidaten worden in deze stijl getest. Het is erop of eronder...
De grote finale! De drie overgebleven kandidaten moeten zichzelf bewijzen op hun eigen tattoo conventie. Kwantiteit én kwaliteit staan voorop. Nog één kandidaat moet de strijd verlaten vlak voor de spectaculaire finaletattoo. Dé ultieme test voor de ware Ink Master.
Ink Master: Meesters van de Lage Landen seizoen 2
Anderen keken ook:
Empty list (select items)

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.